Tragedie pentru o femeie proaspăt căsătorită. Și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să își facă o fotografie alături de cei dragi

O femeie proaspă căsătorită din India a murit în timp ce încerca să își facă un selfie alături de familie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Femeia proaspăt căsătorită era în vacanță cu familia ei, când au intrat într-un baraj și încercau să își facă o fotografie pentru a o posta pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ce se întâmplă cu părinții lui Răzvan Ciobanu după ce au văzut ACUM imaginile cu fiului lor, filmate cu doar 6 zile înainte să moară

Citeste si: Gheorghe Gheorghiu i-a cumpărat un apartament de fiţe fetei sale! Cântăreţul îl închiriază pentru că Andra locuieşte în America!

Citeste si: Cele șapte femei care au murit în accidentul din Ialomița vor fi înmormântate astăzi. Slujba va fi oficiată de 50 de preoți

Tragedie pentru o femeie proaspăt căsătorită. Și-a găsit sfârșitul în timp ce încerca să își facă o fotografie alături de cei dragi într-un baraj

Mireasa mai era alături de cinci persoane și se țineau de mână în timp ce stăteau în apă până la mijloc, informează BBC. La un moment dat unul dintre ei a alunecat și i-a tras peste toți după el. Soțul femeii a reușit să o salveze doar pe sora lui, însă ceilalți au sfârșit înecați.

Poliția a recuperat cadavrele și urmează să se facă o autopsie.
Conform BBC, India este una dintre țările cu cea mai ridicată rată a decesurilor produse în timpul unor încercări de a face selfie-uri.
Este una dintre cele mai recente tragedii de acest tip din India. Experții îi avertizează pe locuitori să fie mai atenți atunci când vine vorba de făcut poze pentru a fi postate pe social media.

În 2017, oficialii statului Karantaka au inițiat o campanie de conștientizare în fața pericolelor pe care le pot provoca fotografiile. Campania se intitula „Selfie-urile pot ucide” și a fost implicată după moartea unor studenți.  

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate