Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel: „El cerea o politică contrară...”

Profesorul Adrian-Streinu Cercel a atras criticile multor oameni, în special lideri politici importanți.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel

Planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani a fost aspru criticat de către cetățeni și liderii politici, inclusiv premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis.

Pe de altă parte, fostul președinte Traian Băsescu are o părere contrară. El susține că medicul a cerut o testate în masă a populației, la care Guvernul s-a opus.

„Testarea ar trebui să fie un lucru firesc, iar Cercel asta a vrut să facă în Bucureşti, o testare largă”, a explicat Traian Băsescu la un post de televiziune.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, schimbare totală în viața ei! Cea mai sexy artistă a dat cărțile pe față: ”NU este ușor (...) Sunt de un milion de ori mai fericită decât voi”

Citeste si: Asiana Peng, ceartă la cuțite cu Emy Alupei chiar înainte de eliminare! Faimoasele și-au aruncat cuvinte dure! ”Sunt mai bună„

Citeste si: Soția milionarului Ovidiu Tender și-a făcut o mască neconvențională FOTO

Fostul președinte a adăugat că Adrian-Streinu Cercel a rămas la conducerea Institutului „Matei Balș” din București pentru că este un profesionist și un om de prestigiu.

„Trebuia înlăturat pentru că el cerea o politică contrară celor care conduc ţara în momentul de faţă. Cu cât ştim de mai puţini bolnavi, că mor la casa lor, treaba lor ce fac, dar nu îi avem în evidenţă să ne strice bilanţul”, a adăugat Băsescu.

Traian Băsescu, adevărul despre demiterea lui Adrian-Streinu Cercel

Cristian Tudor Popescu, despre Adrian-Streinu Cercel: „Se comportă ca managerul României! Afirmațiile sale, de tip Dragnea”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție acidă la adresa medicului Adrian Streinu Cercel. Gazetarul afirmă că acesta nu se comportă ca un manager de spital, ci ca managerul României.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat în acest caz, spunând despre Adrian Streinu-Cercel că acesta nu se comportă ca un manager de spital, ci ca managerul României.

„Eu nu sunt medic, cu atât mai puţin nu sunt infecţionist şi nu pot să apreciez performanţa profesională a domnului Streinu Cercel. Manager? Unde este manager? Nu este, domne! Este managerul României. Ce, se comportă ca un manager de spital? Uitaţi-va la ideile pe care le are domnia sa”, a declarat CTP la un post de televiziune.  (Citeste si: PSD: Izolarea dăunează grav sănătăţii, domnule Cîţu! După ce aţi pierdut hackerii care vă atacau site-ul, acum v-aţi întors la placa preferată: PSD e de vină!)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate