Trei cadre medicale din Galați, confirmate pozitiv cu coronavirus

Trei angajați din cadrul ISU Galați au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Autoritățile transmit că pentru fiecare în parte s-au luat măsuri speciale.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Trei angajaţi din cadrul ISU Galaţi au fost confirmaţi cu Covid-19, fiind vorba de cadre care îşi desfăşoară activitatea în plan operativ. Pentru fiecare caz în parte, au fost luate măsuri de protecţie, conform protocoalelor medicale, transmite Prefectura Galaţi.

Citeste si: Ludovic Orban, anunț important! Ce se întâmplă cu bugetul pentru șomajul tehnic, în plină pandemie de coronavirus

„După primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice şi a Direcţiei de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toţi contacţii, ancheta epidemiologică fiind în desfăşurare. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, fiind monitorizate telefonic", transmite Prefectura Galaţi.

Instituţia menţionează că, de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecţia personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Galaţi au fost luate măsuri pentru dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor, precum şi a suprafeţelor care sunt atinse frecvent.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: A murit actriţa Patricia Millardet, cunoscută pentru rolul judecătoarei din serialul Caracatiţa

„Manifestăm o precupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce priveşte echiparea corespunzătoare a personalului şi decontaminarea după fiecare intervenţie, atât a personalului, cât şi a tehnicii de intervenţie", a mai transmis Prefectura Galaţi.

Citeste si: OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)

În judeţul Galaţi sunt 204 cazuri de coronavirus şi 14 persoane decedate.

Pacientă coronavirus din Arad, scene macabre în spital: "Am stat 6 ore cu o femeie moartă în salon"

O pacientă de la Arad face dezvăluiri cutremurătoare despre ce se petrece cu bolnavii coronavirus în spital.

O pacientă de la Spitalul de Urgență din Arad a făcut dezvăluiri greu de imaginat, cu privire la condițiile din spital, în plină pandemie.
Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, femeia a povestit detalii înfiorătoate despre modul în care sunt tratați pacienții. În urma plângerilor făcute de pacienta de la Arad, s-a demarat o anchetă internă.

Citește continuarea aici 

Urmatorul articol
Citește și:

Mesaj de la Biroului Român de Audit Transmedia: „Ne găsim într-o perioadă provocatoare pentru business-urile din România”

Bombă în lumea mondenă! Și-a anunțat divorțul de Dana Criminala, iar acum Leo de la Strehaia vrea să se întoarcă la Anca, prima lui soție! Declarații exclusive

A venit din Italia, dar i-a murit copilul la graniță. Eveniment tragic la Nădlac. VIDEO

Polițiștii din Timiș au dus mâncare bătrânilor și copiilor izolați din județ! Imaginile cu oamenii legii sunt emoționante

Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale! Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban! "Această politică este murdară!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies