Tulburător! Profesoară agresată de un elev de 12 ani. Femeia a fost bătută cu o țeavă. Părinții, obligați să plătească daune morale

În anul 2016, o profesoară de Limba română din localitatea Todirești, Vaslui, a fost victima unei scene de neimaginat.

Distribuie pe:

Autor: O.N.


In articol:

Tulburător! Profesoară agresată de un elev de 12 ani. Femeia a fost bătută cu o țeavă. Părinții, obligați să plătească daune morale
elev

Femeia a fost bătută cu o țeavă de la ieșirea de la ore, iar agresorul a fost chiar unul dintre elevii ei, în vârstă de numai 12 ani.

Motivul pentru care băiatul a recurs la un asemenea gest este absolut șocant: acesta a fost notat cu 4 în teză și a decis să se răzbune. Acum, Judecătoria Vaslui a obligat familia copilului agresor să o despăgubească pe profesoară.

Tulburător! Profesoară agresată de un elev de 12 ani. Femeia a fost bătută cu o țeavă. Părinții, obligați să plătească daune morale

Cu toate că în momentul în care agresiunea a avut loc, polițiștii au deschis o anchetă penală, băiatul nu a putut fi tras la răspundere, dată fiind vârsta acestuia. Dar elevul de 12 ani nu s-a oprit acolo, ci a început să o umilească pe biata femeie, iar aceasta nu a mai suportat și a cerut instanțelor civile să solicite judecătorilor să îi oblige pe părinții băiatului la plata despăgubirilor morale și materiale. 

Citeste si:Un profesor a murit în timpul orelor! S-a prăbușit sub privirile îngrozite ale elevilor

Citeste si:Mihai, un copil român dispărut în Italia, și-a regăsit familia! Timp de opt ani au crezut că este mort

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Terifiant! Tânăr dezbrăcat și legat în lanțuri de propria mamă. FOTO

Au trecut mulți ani de atunci, dar în sfârșit Judecătoria Vaslui a admis cererea profesoarei agresate și i-a obligat pe părinți să îi plătească

11.000 de lei ca daune morale. Decizia nu este definitivă, însă. În acțiunea înaintată judecătorilor, femeia a dezvăluit detalii tulburătoare. Aceasta a povestit cum a fost nevoită să își dea demisia de la școala la care profesa de mulți ani și să se mute în alt județ.

Profesoara de română mergea spre casă în momentul în care a fost bătută, iar cu câteva ore înainte ea le adusese tezele elevilor de la clasa a VI-a.

Băiatul care a bătut-o a fost notat cu 4.50, iar imediat ce și-a văzut nota acesta a avut o reacție absolut halucinantă: a rupt lucrarea în faţa clasei. La ora 18.20 când s-au terminat cursurile, undeva prin apropierea primăriei, profesoara a fost atacată de elevul de 12 ani cu o ţeavă, cu care și-a lovit profesoara care îi era și dirigintă peste picioare şi spate, provocându-i leziuni ce au au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Cadrul didactic a fost umilit și de părinţi, cu acuzaţii nefondate. Aceștia „au influenţat un consilier local din comună pentru ca acesta să pătrundă cu forţa la şedinţa consiliului clasei din data de 14.03.2017, când i-a adus grave acuzaţii, pătându-i grav imaginea acesteia în faţa colegilor”.

În faţa instanţei au fost prezentate mai multe probe, inclusiv înregistrări video surprinse de camerele din şcoală care îl arătau pe elevul de 12 ani în timp ce agresa cu brutalitate alţi copii. 

„Cu titlu de exemplu, instanţa  modul de adresare a minorului în relaţia cu profesorul de matematică  în data de 22.11.2016: ”Ce ai, bre? Nu ţi-ai mâncat fasolele dimineaţă?”, i-a adresat cuvinte obscene profesorului de sport în data de 31.10. 2016, a refuzat să comunice, în mod sfidător, în timpul cursurilor, cu profesoara de geografie, şi-a bătut colegii de clasă, etc.

Acest comportament al minorului, constată instanţa că a continuat, chiar a crescut în intensitate după data desfăşurării faptei ilicite. Înregistrarea video de pe C D-ul depus la dosar ul cauzei , fila 50 volumul I, întăreşte aspectele de fapt reţinute de instanţă, expuse mai sus; astfel, din vizionarea fişierului video, rezultă că în data de 12.12.2016,ora 12:54:36, minorul se comportă violent cu colegii de clasă, în mod public, pe holul şcolii, prin exercitarea actelor de agresiune, fără nicio reţinere de a fi văzut sau oprit”, se menţionează în hotărârea Judecătoriei Vaslui, scrie Adevărul.

Sursă foto: Adevărul

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Puterea dragostei 6 iulie. Scandal între Ligi și Bianca! Au apărut dovezi compromițătoare cu blondina

Andrei Ciobanu de la Survivor România l-a dat de gol pe Iancu Sterp: „El e cu Emy acum...”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

Vladimir Putin este în stare de ȘOC! Cel mai mare coșmar al președintelui rus

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies