Tzanca Uraganu, duşmanul lui Rusu de la Puterea Dragostei, a făcut anunţul incredibil cu care şi-a înfuriat fanii! Vezi motivul pentru care s-a săturat să mai cânte la nunţi!

Tzanca Uraganu s-a săturat să mai cânte la nunţi, după cum au aflat fanii săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Tzanca Uraganu s-a săturat să mai cânte la nunţi, aşa cum reiese dintr-o postare a sa. “Un anunţ important! Uraganu nu mai cântă în Italia decât până la dar! După care rămâne formaţia şi vocea a doua până se termină petrecerea! Mulţumesc pentru înţelegere! Sa înțeleagă toată lumea, nu am avut nici cea mai mică altercație cu nimeni, chiar mă iubesc oamenii și eu la fel, dar asta e decizia mea! Mulţumesc”, a scris manelistul.

Citeste si: Roxana Prințesa Ardealului, mesaj dur pentru femeile care îi critică relația cu Rusu de la Puterea dragostei

Citeste si: Tzanca Uraganul, rivalul lui Rusu de la Puterea Dragostei, cât e de bogat! Imagini fabuloase cu vila și mașinile lui de lux

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Rusu de la Puterea Dragostei i-a declarat război lui Tzancă Uraganu din cauza Roxanei, Prințesa Ardealului! Ce propunere i-a făcut lăutarul i-a lăsat mască pe cei doi

Tzanca Uraganu s-a săturat să mai cânte la nunţi: "E aiurea treaba asta" 

"Se îmbată lumea şi devin agresivi după dar...Cumetre, e aiurea treaba asta, pierzi teren așa sa știi ca distracția mai mare e după dar...Când uiţi de unde pleci, e greu. Guţă, Salam, Adrian, ăştia vechi au cântat 20-25 de ani fără oprire. Şi tu în câţiva ani, gata, esti rege. Nu o lua în nume de rău”, au reacţionat fanii lui Tzanca Uraganu. (vezi care e ultima maşină pe care şi-a cumpărat-o Tzanca Uraganu)

Tzanca Uraganu s-a săturat să mai cânte la nunţi. S-a certat pentru Roxana Prințesa Ardealului 

În urmă cu câteva luni, între Tzanca Uraganul și Florin Rusu a izbucnit un scandal pentru Roxana Prințesa Ardealului, cea care la momentul respectiv era iubita actualului concurent de la Puterea Dragostei. Cei doi cântăreți și-au reproșat atunci multe, iar Tzanca Uraganul a fost cel care a pierdut bătălia pentru inima Roxanei. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dani Mocanu a fost reclamat pentru că promovează violul în videoclipul "Curwa"! Femeile cer ca manelistul să fie sancţionat, iar melodia să fie retrasă!

Cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul! Gardurile, draperiile şi canapelele sunt suflate cu aur!

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

Tzanca Uraganul se dă bine pe lângă Jador! Manelistul vrea la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies