Cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul! Gardurile, draperiile şi canapelele sunt suflate cu aur!

Fanii manelistului au văzut cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul. Manelistul a făcut mai multe poze în interiorul şi în exteriorul casei sale din Ploieşti, o vilă cu două etaje. Se poate observa că fotoliile, draperiile şi canapelele sunt aurite, la fel şi gardul de la intrare, care e suflat cu aur. Tzanka şi-a luat vila în decembrie 2017. (vezi ce probleme are Dani Mocanu cu Fiscul)

Citeste si: Anunțul lui Tzanka Uraganul că vrea la ”Puterea Dragostei” a provocat o adevărată furtună printre femeile din viața lui

Citeste si: Tzanca Uraganul se dă bine pe lângă Jador! Manelistul vrea la Puterea Dragostei

Citeste si: "Tzanka Uraganul”, dezamăgit de Philipp Plein! ”Adios, amor!”

Cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul: "Dumnezeu dă omului doar după sufletul lui!"

„Mulţumesc lui Mos Nicolae pentru încă o locuinţă. Dumnezeu dă omului doar după sufletul lui! Doamne ajută la toata lumea ..!!!”, a postat atunci Tzanka Uraganul. Andrei Velcu, devenit celebru cu numele de manelist, "Tzanka Uraganul”, a devenit celebru în primăvara lui 2017, când s-a scris că a fost chemat să dea explicaţii la Fisc după ce s-a laudat pe site-urile de socializare că ş-a cumpărat o maşină pe care a dat 140.000 de euro. 

fara descriere

Cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul: "Nu sunt atât de bogat precum se crede"

Nu mai e un secret cum arată vila de şmecher a lui Tzanka Uraganul. “Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzanka Uraganul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate