Tzancă Uraganul are din nou probleme cu poliția! Manelistul s-a enervat și a mers la tribunal pentru a-și face dreptate! EXCLUSIV

Tzancă Uraganul are din nou probleme cu poliția însă de data aceasta a hotărât să de în judecată insituția care l-a amendat.

Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul are iar necazuri cu poliția
Autor: Radu Constantin

In articol:

Tzancă Uraganul este un adevărat recordman al amenzilor încasate în timpul pandemiei, atunci când a fost de mai multe ori surprins de oamenii legii cântând la evenimente care nu aveau voie să se organizeze. Manelistul nu s-a plâns niciodată de faptul că a fost amendat, însă atunci când penalizarea la portofel este dublată și de reținerea permisului de conducere, cum e în cazul amenzilor rutiere, lucrurile se schimbă.

Asta și pentru că Tzancă iubește mașinile și adoră să conducă, iar statului de pieton nu-i priește deloc. Și atunci apelează la clasica formă de contestare a suspendării dreptului de a conduce, procesul civil.

Tzancă a dat poliția în judecată

Zilele trecute, la Judecătoria Ploiești, Andrei Velcu, cel cunoscut sub porecla de Tzancă Uraganul, a deschis o acțiune în instanță împotriva Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, care are ca obiect ” plângere contravențională” referitoare la un proces verbal încheiat în data de 30 mai 2021.

Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul iubește să conducă mașini scumpe

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

De cele mai multe ori, plângerea contravențională este folosită de șoferii care au fost surprinși de radar circulând cu o viteză prea mare. Trebuie menționat faptul că atunci când ești amendat, poliția nu are obligația de a-ți dovedi faptul că ai încălcat legea, trebuie să-l crezi pe cuvânt pe omul legii care-și pune semnătura pe procesul verbal, care este un act oficial.

Singura cale pentru a verifica planșele fotografice de la radar este deschiderea unui proces cu obiect ”plângere contravențională”.

Citeste si: Tzancă Uraganu și Alina Marymar, mai îndrăgostiți ca niciodată! Cum au fost surprinși

Manelistul așteaptă să-i vină primul Ferrari

De asemenea, șoferii apelează la proces și pentru a mai întârzia momentul în care devin pietoni.

Astfel, pe toată durata acțiunii în instanță, până la o decizie definitivă a judecătorilor, șoferul poate solicita un act temporar pe baza căruia se prelungește dreptul de a conduce pe drumuri publice pentru o perioadă scurtă. După expirarea respectivei perioade, acesta poate fi reînoit. De obicei, un astfel de proces cu toate fazele de apel, poate dura mai mult de un an.

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a comandat un Ferrari de 220.000 de euro din Germania! Imagini în premieră cu bolidul! EXCLUSIV

Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul riscă să rămână pieton

Andrei Velcu a deschis proces poliției din Ploiești pe data de 16 iunie, însă primul termen nu a fost încă stabilit. Între timp, Tzancă își așteaptă din Germania noua bijuterie pe 4 roți, un Ferrari pe care a plătit 220.000 de euro și pe care abia așteaptă să-l conducă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tzanca Uraganu este pe locul 1 în trending pe Youtube și este un artist iubit. Însă, puțini știu cu ce se ocupă părinții artistului

Tzancă Uraganul, detalii neștiute din viața lui! Cine i-a pus numele de scenă

Yoannes a dat un răspuns neașteptat după ce un internaut l-a întrebat dacă s-a împăcat cu Narcisa Moisă : „Chiar nu mă...”

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

Mirela Vaida pleacă de la Antena 1. De ce a luat această decizie și unde merge. A vrut să știe toată lumea de la ea

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies