Tzanca Uraganul, record de ”eficacitate” financiară! Nici la bursă nu poți câștiga atât

Tzanca Uraganul pare să fie cel mai în vogă manelist al momentului mai ales că rivalii lui la primul loc în trendingul românesc de pe Yputube sunt în pauză – fie că vorbim de Jador, fie că vorbim de Culiță Sterp, cei doi fiind Faimoși la Survivor – fie că s-au retras definitiv din muzică, așa cum este Dani Mocanu.

Tzanca Uraganul
Autor: Calin Perian

In articol:

Așa că, acum Tzanca Uraganul reușește să facă bani cu sacul, la propriu, la petrecerile la care este invitat.

Citeste si: Cum a ”plătit” Tzanca Uraganul protecția Cămătarilor! Gest incredibil făcut de vedeta lumii manelelor

E adevărat, pare-se, Tzanca Uraganu l știe, are talentul necesar, de a-i pune la plată pe cei care vor să petreacă pe melodiile sale, iar încurajările sale, în ritmurile alerte ale melodiei, l-au făcut pe unul dintre personajele cu ”chef mare” să plătească sume uriașe de bani pentru melodiile maneistului. ”Avalanșă, avalanță”, striga Tanca Uraganul, iar deasupra lui a început să curgă cu bancnote, toate ajungând pe jos și formând un adevărat covor de bani, suma respectivă fiind, probabil, suficientă pentru o familie să trăiască cel puțin un an.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul are o colectie de masini de invidiat

Citeste si: Tzanca Uraganul și Miraj, fratele său, au ajuns la cuțite! Se lasă cu scandal în lumea manelelor, iar Cămătarii sunt la mijloc

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Și, normal, la asemenea evenimente cu ”ștaif”, Tzanca Uraganul are și ajutoare. Așa că unul dintre cei care stau tot timpul în preajma manelistului s-a repezit să strângă banii de

pe jos pentru a nu ”dispărea” cumva, ca prin farmec, în buzunarele altcuiva.

 

Tzanca Uraganul, manelistul de casă al Cămătarilor

Anul trecut, Tzanca Uraganul a fost agresat de un membru al clanului Spoitorilor, el primind un pumn în plină figură și a fost făcut KO în timp ce cânta.

Pe atunci, manelistul spunea că i s-a cerut taxă de protecție și că a refuzat să dea banii pe care îi dorea interlopul cu pricina.

Scandalul a fost însă înăbușit în momentul în care Tzanca Uraganul și-a găsit un clan interlop, pe Cămătari, pentru a-l proteja, iar în schimb manelistul mai cântă, în București, doar pentru cei care fac parte din gruparea care îi oferă ”liniștea” necesară.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul e protejatul Camatarilor

Citeste si: Tzanca Uraganul îl face praf pe fratele lui, Miraj. Manelistul îl jignește în ultimul hal: ”Cântă și prost, cântă și fals, e vai de capul lui”

Tzanca Uraganul, manelistul milionar

Conform informațiilor WOWbiz.ro, succesul pe care îl are în ultima vreme Tzanca Uraganul l-a transformat într-un manelist putred de bogat. Mai exact, doar din Youtube, anul trecut, a câștigat peste 350.000 de euro, bani la care se adaugă cântările – mai mult sau mai puțin legale, având în vedere pandemia – rotunjindu-i veniturile la o sumă în jurul unui milion de euro.

Mai mult, extravaganțele sale sunt celebre, parcul său de mașini concurând cu cele ale unor milionari de afară, având un Lamborghini Aventador negru de vreo 400.000 de euro, un Rolls Royce, un BMW şi un Jeep, mașini care costă și ele undeva la 3-400.000 de euro, făcându-l astfel pe Tzanca Uraganul un manelist milionar.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul lui Tzancă Uraganul, devoalat! Ce face manelistul în dormitor? Vloggerița Tina: ”Îți place s-o primești pe la...”

Mădălina Miu i-a smuls microfonul din mână lui Tzancă Uraganul la o cântare. Scena s-a petrecut sub privirile șocate ale petrecăreților

Un celebru cântăreț de muzică populară îi ia apărarea lui Tzancă Uraganul în scandalul cu surorile Reea și Tina

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Rareș Bogdan, în stare de ȘOC. Totul s-a întâmplat în direct la emisiune

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Se schimbă legea. S-a anunțat una dintre marile reforme ale României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies