Ultima fotografie a Alexandrei Măceșanu, alături de familia ei, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Ce făcea Alexandra Măceșanu, alături de familia ei. Ultima fotografia cu tânăra care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Alexandra Măceșanu și familia ei s-au fotografiat împreună, atunci când au fost la slujbă în Biserică. Imaginea a fost postată în data de 22 iulie pe rețelele de socializare. Părinții ei sunt sfâșiați de durere, pentru că nu știu nici acum ce s-a întâmplat exact cu fiica lor.

  Citeste si: Părinții Alexandrei au fost audiați! Ce i-au întrebat anchetatorii: „Ei nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei”

  fara descriere

  Citeste si: Mama Luizei Melencu, îngrozită. A fost sunată de două ori! Ce spune despre cei 300.000 de euro despre care s-a spus că i-ar fi cerut

  Alexandra Măceșanu nu poate fi declarată moartă

  Ancheta în cazul fetelor din Caracal care au fost răpite, sechestrate și omorâte se complică. Chiar dacă Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pare-se că autoritățile nu pot da de ”cap” acestei anchete, pentru că nu găsesc, practic, cadavrele, ci doar presupuse rămășite ale lor.

  În România n-au mai fost instrumentate cazuri de omoruri bazate doar pe resturi umane incinerate.

  Procurorii au confirmat moartea Alexandrei Măceșanu, după ce s-a făcut expertiza asupra rămășițelor umane găsite pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. În cazurile de omor în care cadavrul nu este găsit, procedura prevede ca, înainte de trimiterea inculpatului în judecată, pe baza probelor care confirmă moartea, să se declare decesul victimei pe cale judecătorească.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate