Ultimă oră! Alina Bica nu se întoarce în România! Unde va cere azil politic

Alina Bica nu se întoarce în România. Vrea să ceară azil politic în alt stat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Avocata Alinei Bica a declarat faptul că ea nu se va întoarce în România, ci va cere azil politic într-un alt stat. Elena Udrea se află în țară de câteva zile, alături de Adrian Alexandrov și fetița lor, Eva.

Alina Bica a fost bătută cu bestialitate într-o parcare, înainte de a pleca spre Costa Rica. Acum însă, fosta șefă DNA nu își mai dorește să se întoarcă în România și va cere azil politic în alt stat.

Citeste si: Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea! Ce i-a spus fostul ministru după întoarcerea în România

Citeste si: Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

Citeste si: Elena Udrea, chemată de urgenţă în faţa judecătorilor! Ce dosar i s-a deschis tocmai acum, în iulie

„Nu se va întoarce cu siguranţă în România, bătaia pe care a primit-o cu bestialitate a fost principalul motiv care a făcut-o să renunţe definitiv şi, sinceră să fiu, încerc din răsputeri să o conving că aici este locul ei. Cu siguranţă spun eu că adevărul va ieşi la iveală şi în acest dosar care se va rejudeca în fază de apel” a spus avocata, conform Libertatea.

„Informaţia din Costa Rica a fost prezentată trunchiat pentru că cererea de renunţare la acel statut cuprinde practic două părţi, pe de o parte renunţarea şi pe de altă parte demersuri judiciare începute conform Convenţiei de la Geneva pe care evident că nu le putem face publice. În momentul în care va putea vorbi despre ele, i s-a interzis cu desăvârşire să vorbim, de aia eu m-am şi mirat sinceră să fiu că a apărut acea informaţie din Costa Rica referitoare la cererea de retragere, de renunţare”, a mai spus Laura Vicol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate