ULTIMĂ ORĂ! Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă în aceste momente cu unchiul ei bolnav de COVID-19? ”Este la spital, însă este greu!”

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă în aceste momente cu unchiul ei bolnav de COVID-19? Bătrânul de 90 de ani a fost internat în stare gravă

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav
Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? Clipe grele pentru impresara Anamaria prodan Reghecampf în ultima săptămână! Unchiul ei, Iulian Prodan, în vârstă de 90 de ani, a diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat de urgență la spitalul, nu înainte însă de a trece pentru o serie întreagă de peripeții.

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav
Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? Medicii au venit de două ori acasă la el

Conform martorilor, deși omul era în vârstă și se simțea rău de câteva zile, cadrele medicale care au sosit la el acasă, chemate pentru a-i acorda primul ajutor, au venit fără niciun fel de echipament pentru Coronavirus și nici nu l-au testat la momentul respectiv. Mai mult decât atât, medicii de pe salvare i-au recomandat acestuia să administreze doar niște Paracetamol și atât! Astfel că, starea omului nu s-a schimbat, ci dimpotrivă, s-a înrăutățit cu fiecare zi care trecea.

Citeste si: Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să devină politician ”Eu discut numai cu numărul 1 din partid”

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Gigi Becali a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu unchiul ei
Gigi Becali a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu unchiul ei

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? La a doua solicitare pentru  salvare, doctorii i-au spus că e suspect de infecție urinară. Problema a fost că nici atunci, cadrele medicale nu l-au testat de Covid-19  și conform spuselor apropiaților, aceștia își doreau să plece cât mai repede. Atunci, a intervenit Ana, care a apelat de data aceasta la Gigi Becali și i-a cerut să trimită o echipă de la Imunomedica- clinica care aparține patronului FCSB. La intervenția latifundiarului din Pipera, medicii care au ajuns la casa lui Iulian Prodan și l-au testat pentru Covid-19, rezultatul fiind pozitiv.

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav
Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? ” A sunat încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă”  

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav?

A na a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, şi îl iubeşte la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simţea din ce în ce mai rău. Pur şi simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 şi a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu ţipete, cu vorbe grele… Ana pur şi simplu şi-a ieşit din fire, ţipând că nu se poate aşa ceva! I-a ameninţat pe toţi, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea şi l-a dus pe bătrân la Matei Balş”, au mai declarat apropiaţii Anamariei Prodan pentru fanatik.ro

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav
Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? ”A  fost pus pe tratament și reacționează la el”

Anamaria Prodan, în stare de șoc! Ce se întâmplă cu unchiul ei bolnav? După ultimele informații venite din preajma impresarei, se pare că situația este stabilă în acest moment, dar nu calmă.

”Este internat și îngrijit foarte bine, a fost pus pe tratament și reacționează la el. Starea este una bună, dar temerile tot mai există. Vârsta înaintată și afecțiunile mai vechi își spun cuvântul. Să sperăm că nu va avea reacțiii negative azi și mâine, fiindcă dacă trece de acest hop, sigur își va reveni complet”, au dezvăluit, în urmă cu câteva momente, persoane apropiate impresarei pentru WOWbiz.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

AUDIO ȘOC. Anamaria Prodan, val de înjurături. „Mai faceți p..a”

Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

Anamaria Prodan, episod incredibil chiar la ea în birou: „Am scos pistolul pe masă. Le era frică să cheme poliția”

Mâine, se deschid uși pentru Scorpioni, Săgetători și alte 4 zodii. Vezi ce oportunități primiți

GEORGE SIMION, reținut de POLIȚIE! Informația momentului în România! S-a întâmplat în miez de noapte

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Teo Trandafir ajunge la Tribunal. Ce s-a întâmplat cu vedeta 

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies