ULTIMELE IMAGINI cu Vladimir Găitan în viață! Boala l-a desfigurat! Actorul era de nerecunoscut

FOTO. Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani, după o luptă lungă împotriva unei boli necruțătoare.

Autor: Mihaela Costin

In articol:

Actorul Vladimir Găitan a murit după o luptă teribilă împotriva cancerului de sânge, pe care o duce de ani buni.

Îndrăgitul actor a murit la doar 73 de ani.

Vlad Rădescu este cel care a făcut anunțul trist despre moartea actorului, marți seara, pe contul personal de Facebook. „Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri... Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris îndurerat actorul.

Ultima fotografie cu Vladimir Găitan în viață

În ultimele fotografii în care Vladimir Găitan apare în spațiul public, actorul este vizibil măcinat de boală. Îmbătrânit și parcă mai slăbit, actorul privește în gol și parcă ușor gânditor.

Citeste si: „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Vladimir Găitan a murit. El a suferit timp de 30 de ani de o boală cauzată de explozia de la Cernobîl

Vladimir Găitan a fost diagnosticat, în urmă cu 30 de ani, cu o boală gravă a sângelui. Cauza ar fi fost chiar explozia de la Cernobîl.

”O doamnă doctor a fost foarte intrigată de roşeaţa nefirească a feţei mele şi m-a invitat să fac nişte analize. Aveam 40 de ani atunci. Eram un bărbat în putere.

Citeste si: Drama inimaginabilă a actorului Vladimir Găitan! I-au murit 7 copii și a trăit coșmarul anchetelor Securității comuniste

Citeste si: Actorul Vladimir Găitan a suferit timp de 30 de ani de o boală cauzată de explozia de la Cernobîl! ”Doctorii îmi dădeau 10 ani”, povestea regretatul actor

Policitemia vera (aşa se numeşte boala) a fost declanşată de radiaţiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. Măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe, iar sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular e iminent. Medicaţia trebuie să-l fluidizeze cât mai mult ca să nu ajung acolo. A fost îngrozitor, dar până la urmă m-am resemnat cu ideea şi am încercat să supravieţuiesc.

Doctorii îmi mai dădeau doar zece ani, iar eu am fost un obraznic şi m-am încăpăţânat să trăiesc. Această boală mi-a interzis orice mişcare sportivă grea. În fiecare dimineaţă noptiera mea se goleşte de câte cinci-şase pastile”, a povestit, într-un ultim interviu, Vladimir Găitan.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Drama neștiută a regretatului Vladimir Găitan! ”Am pierdut șapte copii” Familia actorului a fost amenințată DEZVĂLUIRI

Actorul Vladimir Găitan a suferit timp de 30 de ani de o boală cauzată de explozia de la Cernobîl! ”Doctorii îmi dădeau 10 ani”, povestea regretatul actor

Vladimir Găitan a murit. Durere fără margini pentru apropiații artistului: „Doamne, te rog, mai lasă artiștii pe pămant pentru că merită”

Zodiile vor primi ceea ce merită de mâine

Veste CUMPLITĂ despre BUSU! Anunț trist despre celebrul prezentator de la PRO TV

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Elena Udrea, destăinuiri incendiare despre intimitatea ei. Adrian Alexandrov a spus tot

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies