Un băiat de 6 ani a fost condamnat la moarte, dar după 13 ani s-a întors în tribul lui pentru a-l confrunta pe bărbatul care voia să-l mănânce! Ce s-a întâmplat

Un băiețel în vârstă de șase ani a fost condamnat la moarte în tribul său, dar s-a întors după 13 ani! Ce s-a întâmplat atunci.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un băiețel în vârstă de șase anișori a fost condamnat la moarte în tribul său din Indonezia, Papua de Vest. El făcea parte din tribul Korowai, o comunitate canibală ghidată că moartea imprevizibilă a membrilor săi are legătură cu spiritele malefice, conform Dailymail.

Astfel că, Wawa Chombonggai, atunci când avea șase ani, a fost condamnat la moarte de tribul canibal. Acesta a avut noroc, însă, căci un ghid l-a salvat de la moarte și l-a adoptat. El a fost considerat un spirit rău, deoarece părinții săi au murit.

Tradițional, tribul trebuia să găsească un vinovat de moartea cuiva, astfel că băiețelul a fost cel ”ales” de consătenii lui. El trebuia să fie vânat, omorât și apoi mâncat. El a fost acuzat de vrăjitorie.

Citeste si: Un polițist din Olt ar fi încercat să violeze o femeie, după ce ar fi bătut-o crunt! ”A zis că mă îngroapă în curte”

Citeste si: Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Acum, Wawa a crescut și este student la o universitate de educație fizică. Este un creștin devotat și s-a întors în satul natal pentru a-i ”confrunta„. Adolescentul le-a transmis faptul că viața pe care o au ei nu este tocmai bună și că ar trebui să se schimbe. El a fost însoțit în trib alături de frații săi vitregi. Revederea a fost una emoționantă.

„Ar trebui să discutăm şi să ne vorbim frumos, şi să găsim o soluţie. De ce ucideţi oameni în felul acesta? Nu putem putem vorbi cu alţi oameni sau să-l întrebăm pe liderul societăţii?” i-a luat el la rost.

Citeste si: Șocant! Românii își vând rinichii pe piața neagră pentru o viață mai bună, iar medicii îi umilesc în ultimul hal: „Aveam șase milioane de 10 lei. Medicul i-a aruncat, erau prea puțini”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate