Un polițist din Olt ar fi încercat să violeze o femeie, după ce ar fi bătut-o crunt! ”A zis că mă îngroapă în curte”

Un polițist din Olt ar fi agresat o femeie, încercând să o violeze. Ce a urmat apoi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Un alt caz șocant a avut loc în Oltenia! O femeie a mărturisit că un polițist ar fi bătut-o crunt, încercând să o violeze. O cercetare disciplinară a fost declanșată de către Poliția Olt împotriva bărbatului, scrie Libertatea.

Totul ar fi pornit de la un conflict între o femeie și agentul care era în concediu, pornit de la consumul de băuturi alcoolice. Femeia de 49 de ani, care are traumatisme, a fost internată într-un spital. Polițistul care ar fi bătut-o crunt este din localitatea Potcoava, numele său fiind Nicușor Rotaru.

Agresiunile ar fi continuat ore în șir, în casa agentului, unde femeia venise să-i zugrăvească o cameră. De asemenea, bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea, un alt bărbat săpând o groapă în curte. Întreaga scenă ar fi avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când polițistul era liber.

Conform Libertatea, bărbatul ar fi stropit-o și cu alcool. De asemenea, femeia a povestit că polițistul i-ar fi smuls hainele de pe ea cu gândul să o violeze. La aceste scene ar fi fost prezente și persoane din familia polițistului.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: O femeie de 35 de ani a fost ucisă cu 7 lovituri de cuțit chiar în ziua în care și-a ales rochia de mireasă. Wendy a fost înmormântată îmbrăcată în rochia visată

Femeia, de pe patul de spital: ”M-a bătut cu vătraiul și a vrut să mă taie cu cuțitul”

„Prima dată m-au chemat la ei să le spun cât iau de cameră dacă dau cu lavabilă. A tras de mine, mi-a rupt hainele și m-a bătut cu pumnii. A vrut să aibe relații cu mine. Rotaru Nicolae de la post de la Potcoava.

Pe urmă mi-a dat cu pumnii și cu picioarele, m-a bătut cu vătraiul și a vrut să mă taie cu cuțitul. În casă mai era cumnatul meu și încă o fată, Cezarina. M-au stropit cu coniac și cu bere și a început să strige în gura mare, Nicu polițaiul, că eu l-am omorât pe bărbatu-miu și pe copil, că mă omoară și că de la el din casă nu mai scap vie.

L-a trimis pe cumnată-miu să facă o groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, a povestit femeia bătută.

Citeste si: Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Citeste si: Poveste tulburătoare: un bebeluș de 14 luni s-a trezit din comă și i-a zâmbit tatălui său: ”Este un miracol viu”

Comunicat IPJ OLT

Reprezentanții IPJ Olt au transmis un comunicat: „La data de 26 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, de 49 de ani, din orașul Potcoava despre faptul că este agresată fizic de o persoană, a cărei identitate a refuzat sa o furnizeze.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului. Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției, urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”.

Urmatorul articol
Citește și:

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Poveste tulburătoare: un bebeluș de 14 luni s-a trezit din comă și i-a zâmbit tatălui său: ”Este un miracol viu”

Doliu! A murit scriitorul Vladimir Bukovsky

Colectiv! Interviu cutremurător cu singurul supraviețuitor de la Spitalul Sf. Ioan. „Trebuie să te obișnuiești cu imaginea pe care o porți”

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies