Șocant! Românii își vând rinichii pe piața neagră pentru o viață mai bună, iar medicii îi umilesc în ultimul hal: „Aveam șase milioane de 10 lei. Medicul i-a aruncat, erau prea puțini”

Românii își vând rinichii pe un site de anunțuri online pentru o viață mai bună, dar medicii îi umilesc în ultimul hal.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Un site de vânzare-cumpărare din online are o rubrică specială destinată vânzărilor de organe. Peste 600 de oameni postează anunțuri pentru suma de 15.000 de euro sau 50.000 de euro.

Citeste si: O adolescentă de 14 ani din Dâmbovița a făcut sex cu un bărbat de 44 de ani, apoi s-a prezentat la urgențe cu sângerări abundente! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Citeste si: Un polițist din Olt ar fi încercat să violeze o femeie, după ce ar fi bătut-o crunt! ”A zis că mă îngroapă în curte”

Citeste si: Sinucidere șocantă în Piatra Neamț. Un martor a luat parte la momentul în care o femeie de 50 de ani s-a aruncat în barajul Bâtca Doamnei: „Nu a zis nicio vorbă”

Șocant! Românii își vând rinichii pe piața neagră pe niște prețuri mizere: „Aveam șase milioane de 10 lei. Medicul i-a aruncat, erau prea puțini”

O anchetă Digi 24 a scos la iveală amănunte șocante din afacerea cu rinichi care se desfășoară pe platformele online. 

Maria, o tânără de 24 de ani a luat decizia de a-și vinde rinichiul pentru a-și deschide propria afacere.

„Cu 20 de milioane nu e ok şi nu poţi să speri la mai mult că n-ai unde sau n-ai la ce acolo. E greu, dar măcar sunt mai multe oportunităţi.
Să investesc 50-60.000 de euro intr-o afacere, dar măcar ştii că îţi vine profit. Cam asta e gândirea mea. O fi bună, n-o fi bună, e a mea. Am lucrat într-un hipermarket, lucram 10 ore, weekendul de 16 ore, plus de luni până vineri, 500 de lei. Alor mei nu le-am spus încă. Nu ar fi de acord.” a declarat Maria, pentru Digi 24.
Cei mai mulți dintre cei care recurg la acest gest o fac pentru a-și plăti ratele la casă sau pentru a le asigura copiilor lor un trai mai bun. Atât pacienții cât și vânzătorii sunt conștienți că procedura la care recurg nu este legală.
Una dintre paciente a fost umilită de un medic pentru că i-a oferit prea puțini bani pentru operație.
„Aveam 6 milioane de 10 lei, cum erau atunci banii. Erau într-o pungă cum i-am luat. Am zis că îi dau să fac tot ce e posibil, să rezolv problema şi m-am dus şi am scos punga de sub halat şi i-am dat- o şi a văzut mărunţişul şi mi-a zis că vin cu ăştia şi le-a făcut un vânt şi au sărit de pe masa aia şi s-au împrăştiat pe jos. Şi m-am gândit: ce bun e profesorul, că nu îmi ia banii şi m-am aplecat să îi iau. Când colo, erau prea puţini”, povesteşte femeia.
Traficul de organe pe platformele online funcționează de ani buni, dar autoritățile nu au luat atitudine în niciun fel până acum.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate