Un bărbat de 73 de ani, lăsat în libertate de judecători, după ce a abuzat sexual o copilă de 10 ani! „A sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe sâni și...”

Un bătrân de 73 de ani a abuzat sexual o copilă de zece ani. Cu toate acestea, a fost lăsat în libertate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ştefan Bosânceanu, un bărbat în vârstă de 73 de ani, a fost condamnat de Curtea de Apel Iaşi la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală. Decizia este vinovată și a venit după ce el a făcut apel. În primă instanță fusese condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. Deși nu va ajunge după gratii, bărbatul trebuie să plătească daune morale în valoare de 11.000 de lei familiei minorei.

Abuzurile s-au petrecut în 2013, atunci când copila avea doar zece ani. Era prieten cu părinții ei și a profitat de aceest lucru pentru a se apropia de minoră. „A sărutat-o pe gură cu limba, a mângâiat-o pe corp, pe sâni, uneori i-a pipăit şi organele genitale, altă dată chiar inculpatul a mers acasă la persoana vătămată, unde a sărutat-o pe gură“, după cum au arătat judecătorii.

Citeste si: Război pe internet între Brigitte și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă? Ce mesaj a scris bruneta

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Cei mai pasionali și loiali iubiți. Zodii de bărbați care merită atenția oricărei femei

Părinții minorei știau despre abuzuri

Magistrații au mai relatat în motivarea primei sentințe că faptele agresorului erau „cunoscute sub diferite forme chiar de către părinţii persoanei vătămate, care însă nu au luat măsuri ferme, doar bunica persoanei vătămate fiind aceea care a insistat ca faptele inculpatului să fie făcute cunoscute autorităţilor“.

„Persoana vătămată a suferit de pe urma acestor acte de natură sexuală acesteia fiindu-i chiar frică de inculpat, care i-a spus mereu să nu zică nimănui ce se întâmpla. Dat fiind că persoana vătămată avea vârsta de 10 ani la data faptelor, impactul emoţional a fost foarte puternic, iar faptele au fost traumatizante din punct de vedere psihologic, aşa cum rezultă şi din evaluarea psihologică”, au mai motivat judecătorii din prima instanță, conform Ziarul de Iași.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate