Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a făcut un copil cu fiica sa, după ce a violat-o de nenumărate ori

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud și-a lăsat fiica însărcinată. Bărbatul a făcut un copil cu ea, după ce a violat-o de nenumărate ori

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un caz scandalos care s-a petrecut în Bistrița-Năsăud a ieșit la iveală. Un bărbat a fost arestat după ce s-a descoperit că, timp de șapte ani, și-a abuzat sexual fiica. Fata avea doar 14 ani când a fost violată pentru prima dată de părinteele ei, cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ea și să se asigure că nimic rău nu i s-ar putea întâmplat.

În mai 2011, la un an după ce a fost abuzată pentru prima dată, minora, care avea doar 15 ani, a născut. Fata a adus pe lume un copil conceput cu tatăl ei. "În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul și persoana vătămată, devenită majoră, au întreținut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluții infracționale, raporturi sexuale consimțite la una din locuințele din jud. Bistriţa-Năsăud.

În perioada 2010-2017, între inculpat și persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Citeste si: Mary, prietena Biancăi de la Puterea Dragostei, după ce a văzut filmulețele, reacție incredibilă: ”O vor ataca rău”

Citeste si: Ea e singura femeie de care ascultă Dani Mocanu! Mama manelistului a împlinit 48 de ani, iar el i-a făcut un cadou special! FOTO

Citeste si: ”S-a văzut rău la TV, dar nu a fost atât de grav”! Prima reacție a Ana Mariei Pal, după ce l-a lovit pe Andrei și a fost exclusă de la Survivor România 2020

Bărbatul din Bistriţa-Năsăud a fost arestat

Pe data de 17 februarie 2020, la mai bine de zece ani de la primul viol, bărbatul a fost acuzat de act sexual cu un minor și incest în formă continuată. A fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, iar oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate