Un bărbat din Iași, declarat mort, nu poate demonstra că trăiește. Instanța i-a respins contestația

Un bărbat din Iași a avut parte de șocul vieții când a încercat să-și înnoiască actele și a aflat că a fost declarat mort.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Un bărbat din Iași, declarat mort, nu poate demonstra că trăiește


In articol:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din Iași, a mers să-și înnoiască un act și a aflat că el este declarat mort de ani buni, deși trăiește în străinătate, potrivit bzi.ro. El este plecat ăn străinătate de mai bine de 20 de ani.

Bărbatul a solicitat anularea certificatului de deces, iar instanța l-a refuzat

Ieșeanul își dorește anularea certificatului de deces. Așadar, Direcția Locală de Evidența Persoanelor (DLEP) a făcut cerere către Judecătoria Iași, pentru a anula actul de deces emis pe numele lui.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a sunat plângând pe Nelson: "Eu sunt o fată de la țară, însă fac parte dintr-o familie de intelectuali"

Citeste si: Ricardo, după ce a văzut filmulețele cu Bianca de la Puterea Dragostei! ”Am trecut și eu prin ce trece iubitul ei și ea râdea”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații după apariția imaginilor compromițătoare: "Nu m-am sinucis, sunt încă aici"

„Instanța respinge cererea formulată de reclamanta Direcția Locală de Evidența Persoanelor Iași – Serviciul de Stare Civilă în contradictoriu cu pârâtul Petrariu Dan, ca neîntemeiată”, au declarat magistrații din Iași.

Această sentință încă mai poate fi atacată.

Un bărbat din Iași, declarat mort, nu poate demonstra că trăiește

Rudele bărbatului au cerut judecătorilor că-l declare mort

Plecat în străinătate, mai exact Serbia, rudele bărbatului nu au mai auzit nimic despre el de mai bine de 20 de ani. Fiul lui a bănuit că este mort și a înștiințat judecătorii să îl declare decedat. Așadar, pe 7 mai 2013, ieșeanul a fost declarat decedat în acte, dar în realitate, el trăia peste hotare. (Citeste si: Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului / Bilanţul deceselor la nivel mondial este de 1873)

În situația dată, bărbatul nu-și poate înnoi actele de călătorie, așadar nu poate nici să ajungă personal în țară pentru a rezolva problema certificatului de deces.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate