Un elev de 12 ani din Târgovişte a căzut de la etajul al doilea al liceului! A alergat pe hol, a alunecat şi... Ce a urmat e incredibil!

Un elev de 12 ani din Târgovişte a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de la etajul al doilea al liceului.

Autor: R.L.

Un profesor a sunat la 112 şi a anunţat că puştiul a căzut de la etaj. El a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

Din primele date, copilul a alergat pe hol, a alunecat şi a căzut din casa scării de la etajul doi. Este rănit grav. Urmează să fie transportat la un spital din Bucureşti”, anunţă mediafax.ro.

Elevul ar fi ieşit din sala de spectacol a liceului, a alergat şi a alunecat, prăbuşindu-se de la etajul al doilea prin spaţiul rămas între perete şi scara în formă de spirală.

Elevul de 12 ani a fost dus întâi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, urmând să fie transferat la Bucureşti.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Urmează să-ţi cumperi decoraţiunile de Crăciun? Află ce pericole pot ascunde acestea

2019 - Zodiile care vor avea un an de cosmar! Te afli printre ele?

Connect-R, emoţionat până la lacrimi de gestul fetiţei sale de Moş Nicolae „Mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus `Lasă, tati...`”

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Horoscop joi, 25 februarie. Zodia care toarnă gogoși și minciuni. Poți să înțepi pe toată lumea și apoi să te înțepi singur

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Uranus, Vărsătorul și internetul. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies