Un elev din Brașov a fost bătut de profesor până a făcut pe el, dintr-un motiv cu totul halucinant

Un elev de la o școală gimnazială din Săcele, Brașov, a fost bătut de profesorul de geografie până a făcut pe el.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Un elev din clasa a VI-a de la un liceu din Brașov a fost bătut de profesorul de geografie din cauza unui câine care a intrat în curtea școlii. 

Citeste si: O femeie a mers să-și pună unghii false, dar a fost la un pas să rămână fără degete! I s-au umflat și sunt pline cu puroi

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are o parteneră de afaceri care a fost consilier la Guvern! Sînziana a lucrat în acelaşi minister ca şi Irina Tănase!

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

Un elev din Brașov a fost bătut de profesor până a făcut pe el, dintr-un motiv cu totul halucinant

Conflictul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute la Liceul Teoretic 'George Moroianu' din municipiul Săcele din Braşov. 

Copilul susține că a mototolit o hârtie pe care a aruncat-o în câine, în timp ce profesorul spune că elevul l-ar fi lovit pe patruped cu piciorul. Profesorul s-a enervat și l-a bătut în curtea școlii până a făcut pe el.

„L-a luat la bătaie pe copil, după care copilul a făcut pe el. Nu mi se pare normal, adică să baţi un copil în aşa hal încât să-şi facă nevoile pe el, nu e chiar în regulă. Noi ne-am adresat Poliţiei, Direcţiei de Protecţia Copilului şi am fost la medicul legist", a spus Gheorghe Munteanu-Galiu, tatăl copilului bătut.

Copilul a fost dus la Medicina Legală pentru expertiză, familia fiind hotărâtă să depună plângere împotriva profesorului. Mai mult, părinții suștin că au mai multe animale acasă și nu ar fi în stare să lovească un câine. După sesizarea părinților a fost deschisă o anchetă internă la nievlul conducerii unităţii de învăţământ din Săcele, Braşov. 

Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluirile care aruncă în aer relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! ”Nu e normal să trăiești în teroare” EXCLUSIV

Bombă la Puterea dragostei! Motivul pentru care Livian stă cu Bianca! ”Vrea să îi ia banii”

Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

O echipă de control a Ministerului Sănătăţii va face verificări în cazul intoxicărilor de la Timişoara

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies