Un fost președinte de stat a murit, la numai 46 de ani

Un fost președinte de stat a murit, la numai 46 de ani. Ce s-a întâmplat cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Vești triste pentru o țară întreagă. Fostul preşedinte al statului Nauru, în perioada 2011-2013, Sprent Dabwido, a murit în urma unei boli cumplite.

O personalitate marcantă în lumea politică, Sprent Dabwido avea numai 46 de ani când a murit din cauza unei boli despre care a aflat în urmă cu un an.

Citeste si: Vecinul lui Răzvan Ciobanu, declarații șocante după moartea designerului! ”Îl urmărea permanent”

Citeste si: Nicușor Iordan s-a recules la mormântul lui Aurelian Preda! Fiica acestuia îl acuză de agresiune sexuală! Ce i-a promis cântărețul ”fratelui” său

Citeste si: Am trăit s-o vedem și p-asta! Cheloo de la Paraziții, parte vătămată într-un dosar penal! Probleme cu un vecin de la Breaza | EXCLUSIV

Sprent Dabwido a fost diagnosticat cu cancer în gât anul trecut, iar din acel moment a început să se trateze în Australia.

Fostul președinte al țării Nauru s-a născut pe 16 septembrie 1972, iar înainte de a intra în politică a fost un sportiv de performanţă.

Sprent Dabwido a introdus telefonia mobilă în țară

Acesta a fost campion al statului Nauru la haltere în anii 1995 și 1996, apoi a participat la Campionatele Mondiale de haltere, urmând apoi să intre în politică, după ce tatăl său, fost parlamentar, i-a insuflat această pasiune. După ce a fost ministru al Telecomunicațiilor introducând telefonia mobilă în această țară, Dabwido a fost ales președinte.

Nauru, oficial Republica Nauru, este o țară insulară în teritoriul micronezian al Pacificului de Sud. Ea nu are capitală, fiind cea mai mică republică independentă și singurul stat din lume fără o capitală desemnată oficial. Guvernul este la Yaren. Cel mai apropiat vecin este Insula Banaba din Republica Kiribati, 300 km la est.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate