Un medic ieșean le râde în nas oamenilor care se tem de coronavirus: "Mă ofer voluntar să mă infectez"

Medicul Răzvan Constantinescu îi ironizează pe toți cei care se simt speriați de virusul mortal.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Medicul Răzvan Constantinescu îi ironizează pe toți cei care se simt speriați de virusul mortal.
Mai mult, el a făcut și o declarație șocantă, prin care a spus că se oferă să se infecteze cu acesta pentru a demonstra că nu este atât de periculos.

El atrage atenția asupra faptului că pericol vital există doar pentru categoriile vulnerabile – persoane bolnave, vârstnici.

Citeste si: Coronavirusul, folosit ca strategie de vânzări. Măștile medicinale au ajuns să fie vândute cu 1.800 de lei

Citeste si: Coronavirus în Austria - Un hotel din oraşul turistic Innsbruck este în carantină

 

 


Răzvan Constantinescu este medic primar de medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași

Citeste si: Coronavirus bagă spaima în români! Rafturile magazinelor sunt goale mai ceva ca de sărbători

 

”Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!) Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat.
Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate