Un nou joc amoros trimite femeile la spital! Avertismentul medicilor: ”Nu mai folosiți periuțele electrice ca să vă...”

Femeile care au început să folosească periuță electrică pe post de jucărie sexuală au primit un avertisment din partea medicilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

periuta electrica

Periuțele electrice au început să ia locul periuțelor de dinți obișnuite. Odată ce popularitatea acestor dispozitive a început să crească, femeile au început să găseascsă și întrebuințări neconvenționale.

Multe reprezentante ale sexului frumos au început să folosească periuțaele electrice pe post de jucării sexuale, în loc de vibrator. Meidicii ginecologi le avertizează în legătură cu pericolele acestor practici.

Citeste si: Gravida Simina, atac la Bianca de la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre ea după ce a văzut-o cu peruca blondă: "Mă mir că Livian o place, că..."

Citeste si: Tânără de 24 de ani se teme pentru viața ei după mai multe intervenții de mărire a buzelor: s-au umflat și au devenit albe ca varul

Citeste si: Scandal monstru în lumea manelelor! Nicolae Guță și vărul lui Florin Salam s-au certat de la bani: „Ești un ursar infect”

„Nu mai folosiți periuțe electrice ca să vă autosatisfaceți”, a spus ginecologul Anna Henderson.

„Structura și forma periuței de dinți, indiferent de ce parte este folosită, ar putea răni, rupe sau provoca traumatisme în zona vulvală delicată, în special clitorisul, mai ales dacă se folosește unul dintre capetele de curățare mai agresive”, a mai spus medicul.

Medicul le-a sugerat femeilor să rămână „fidele” tradiționalelor jucării sexuale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate