Un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva! Soţia lui Ştefan Bănică Jr a fost copleşită: „Am primit acest dar pentru care m-am rugat mult”

La Mânăstirea Radu Vodă, un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

La un moment dat, un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva. Soţia lui Ştefan Bănică Jr a mărturisit că are o fire religioasă. “Am fost mereu credincioasă, pentru că aşa am fost crescută, părinţii mei sunt aşa şi am înţeles un lucru: atât timp cât nu faci rău celor din jurul tău, poţi primi de la Dumnezeu orice. Toţi oamenii trec prin momente mai bune şi mai puţin bune, desigur, dar sunt mai puţine cele neplăcute şi nu sunt grave”, a declarat Lavinia în revista Taifasuri. (vezi care au fost cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Mihaela Rădulescu)

Citeste si: Cui o să-i rămână recunoscătoare toată viaţa Lavinia Pârva: ”Domnul Nicu Gheară este un al doilea tată, pentru că a avut încredere în mine!”

Citeste si: Prima apariţie a Lavinei Pîrva de când a anunţat că este însărcinată cu Bănică jr.! Cum arată bruneta gravidă VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Lavinia Pârva, ţinută sub papuc de Ştefan Bănică? Femeia cu care formează un cuplu a trebuit să-l lase pe el să-i anunţe public sarcina

Un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva: "Simt că Dumnezeu este cu mine"  

“Mă duc la biserică şi-mi place la Mănăstirea Ghighiu, dar nu fac lucrul ăsta foarte des, şi mai ales în Bucureşti. Nu simt nevoia să mă duc tot timpul, dar simt că Dumnezeu este cu mine. M-am spovedit şi m-am împărtăşit de-a lungul timpului, mai ales înainte de Sărbători, dar nu aveam un duhovnic al meu, personal. Într-o zi, de curând, m-am oprit la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti să aprind o lumânare. Am intrat în biserică, am întâlnit un preot şi l-am rugat să-mi spună şi mie o rugăciune, simţeam nevoia”, a continuat soţia lui Bănică Jr.

fara descriere

Un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva: "Trebuie să fim pregătiţi de spovedanie tot timpul” 

Recent, un preot s-a oferit să fie duhovnicul Laviniei Pârva. “A fost foarte drăguţ, m-a primit, m-a întrebat dacă am un duhovnic şi i-am spus că nu am.  A fost atât de bun, încât m-a întrebat: „Nu vrei să fiu eu duhovnicul tău?”. Am plecat de acolo cu o stare foarte bună, pentru că în sfârşit am primit acest dar pentru care m-am rugat mult. Aşa se face că o să mă duc acolo pregătită de spovedanie, întrucât am acum duhovnicul meu. Cred că trebuie să fim pregătiţi de spovedanie tot timpul.”, a încheiat Lavinia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate