Un profesor de matematică s-a oferit să le dea lecții în materie de sex unor adolescente în vârstă de 17 ani, într-o excursie în străinătate!

Un profesor de matematică riscă să petreacă ani buni în închisoare, după ce s-a aflat că a abuzat sexual două adolescente.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Totul s-a întâmplat în 2007, când, se pare că Neville Buckle, în vârstă de 48 de ani, le-a invitat în camera sa de hotel pe două dintre tinerele eleve. Acolo cadrul didactic le-a încurajat să joace „învârte sticla”, încercând ca prin această metodă să testeze abilitățile sexuale ale celor două.

Profesorul fusese invitat în excursia respectivă tocmai pentru a-i ține pe tinerii adolescenți departe de tentații, însă chiar profesorul a fost cel care le-a adus elevilor alcool și droguri cu o seară înainte de sfârșitul excursiei.

Citeste si: Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare! Magistrații au acceptat cererea de eliberare condiționată a dinamovistului.

Citeste si: Și-a bătut mama cu sălbăticie, până când a rămas fără creier, pentru că nu a reușit să o violeze! Ce a făcut cu trupul ei este și mai revoltător

Citeste si: Un nou caz șocant în apropiere de Caracal! Un șofer de autobuz a agresat sexual patru eleve! Un polițist învinuit în cazul Alexandrei Măceșanu, implicat și el

Povestea a ieșit la iveală aflat abia în anul 2011, la mai bine de patru ani după incident. Una dintre fetele care au mers în excursie ar fi povestit incidentul mamei sale. Cu toate acestea, cazul a ajuns în atenția polițiștilor abia în 2017, iar procesul încă se află în desfășurare. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate