Un tată şi-a obligat fiul de 11 ani să facă sex cu mama vitregă şi să se uite la filme pentru adulţi! Justificarea lui e şocantă

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Un bărbat şi-a obligat fiul de doar 11 ani să se uite la filme pentru adulşi şi să întreţină relaţii intime cu mama lui vitregă. Motivul este cât se poate de şocant. 
 
Daniel Dowling, acum ăn vârstă de 36 de ani, a avut să povestească abia acum despre drama suferită la 11 ani.
 
Tatăl său a mărturisit că a încercat să-l vindece de homosexualitate. 
 
„Era de datoria tatălui să mă protejeze. Mi-au furat inocenţa şi mi-au furat copilăria. Nu pot să trec peste”, a dezvăluit Daniel, care locuieşte în Surrey.
 
Abuzurile au început într-o duminică după-amiază, în locuinţa lor din Bracknell, când cei trei se jucau un joc „inocent”, în care, cine pierdea era obligat să-şi arunce o piesă de îmbrăcăminte. Daniel n-a realizat că Annette era cea care pierde cel mai des şi că a rămas foarte rapid goală. „M-au învăţat s-o ating, s-o sărut pe sâni. Tata mă încuraja să fac asta şi am crezut că e bine. Cred că atunci au vrut să mă testeze, să vadă cum reacţionez, pentru că lucrurile «reale» s-au petrecut după aceea”, a mai dezvăluit Daniel Dowling.
 

 

 
„În urma acelor abuzuri, acum sexul nu mai reprezintă nimic pentru mine. Cele câteva momente frumoase din copilăria mea sunt mereu copleşite de amintirile acelor abuzuri”, a mai explicat Daniel, potrivit Mirror.
 
Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în timp ce mama vitregă a primit opt ani de închisoare. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate