Unchiul Raisei, copila ucisă în accidentul provocat de agentul de poliție, face dezvăluiri noi: „Îi era foarte frică de mașini, foarte frică de trecerea de pietoni”

Bărbatul susține că nepoata lui era destul de mare să traverseze singură și avea grijă să se asigure înainte de a pune piciorul pe trecerea de pietoni.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Un polițist, în vârstă de 27 de ani, de la Secția 5, a spulberat cu autospeciala pe trecerea de pietoni două fetițe care traversau strada pe trecerea de pietoni.

Imaginile șocante au fost surprinse de mai multe camere de supraveghere amplasate în zonă și se vede cum acesta vine cu viteză și nu face niciun gest pentru a împiedica tragedia. Nici pe carosabil nu exisă urme de frânare!

Una dintre copile a fost aruncată pe bordură, în schimb Raisa, o copilă în vârstă de doar 13 ani, a fost luată pe capotă încă 50 de metri, abia atunci agentul de poliție a pus frână, iar fata s-a prăbușit pe asfalt. 

Primele cuvinte ale celui care se afla la valon au fost:  „Pur şi simplu am văzut-o pe capotă”,  potrivit observator.ro. El a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, iar procurorii așteaptă rezultatele expertizei mașinii pe care acesta o conducea, dar și rezultatele nocropsiei copilei. El este anchetat, neoficial, într-un dosar de ucidere din culpă și într-unul de vătămare corporală din culpă. Între timp, rudele fetiței moarte fac dezvăluiri dureroase! 

Unchiul Raisei, dezvăluiri cutremurătoare despre nepoata lui 

Bărbatul a dezvăluit că cea mică era temătoare atunci când trebuia să traverseze strada și niciodată nu voia să treacă singură. Mai mult, copila avea grijă să se asigure temenic înainte de a pune piciorul pe trecerea de pietoni. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Creștea, venea perioada în care trebuia să meargă singură la școală, nu putea cineva tot timpul să se ducă cu ea să o traverseze bulevardul. Nu voia să traverseze singură, îi era foarte frică de mașini, foarte frică de trecerea de pietoni”, a povestit unchiul fetei, într-o emisiune televizată. 

Citeste si: Prima reacție a polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa: „Pur şi simplu am văzut-o pe capotă”. Ce s-a întâmplat cu bărbatul după audieri

Toate aceste detalii sunt confirmate de una dintre camerele de supraveghere. Raisa se ține de mână cu cealaltă victimă atunci când se apropie de zebră, iar ambele se uită de mai multe ori în stânga și în dreapta înainte de a pune piciorul pe trecerea de pietoni. După câțiva pași fetele își dau seama că pericolul se apropie de ele cu viteză și o iau la fugă, dar, din păcate, este prea târziu. 

Mama fetiței îl acuză pe polițist de crimă! „ Mi-a omorât copilul, deci nu se poate”

Femeia este îngenuncheată de durerea provocată de moartea fiicei sale care a plecat din lumea aceasta mult prea devreme. Aceasta spune că Raisa nu ar fi pășit niciodată pe trecerea de pietoni dacă ar mai fi văzut mașini circulând. Totodată, ea critică puternic faptul că agentul de poliție nu a făcut absolut nimic pentru a evita impactul cu micuțele. 

Citeste si: Polițistul care a lovit-o pe Raisa se afla sau nu în misiune? Reacția șefului Poliției Capitalei: „Nimic din ceea ce spunem sau facem nu o readuce la viață”

„Era fata mea, fata mea și colega ei. Deci nu se poate așa ceva, nu se poate așa ceva. Era foarte atentă, nu traversa, dacă nu se opreau mașinile, ea nu traversa, deci nu se poate. De pe trecerea de pietoni să o aduci până aici, fără frâne, fără nimic? Nu există așa ceva, e crimă asta. Mi-a omorât copilul, deci nu se poate",  a declarat, mama copilei decedate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies