Upsss!!! Andreea Raicu, mult prea obosită de Sărbători! Imagini sugestive cu fosta prezentatoare la mall, cu cearcăne şi fără pic de zâmbet pe faţă! Video exclusiv!

Andreea Raicu şi-a făcut cumpărăturile de Sărbători, împreună cu prietena ei, Malvina Cservenschi

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Andreea Raicu este o persoană căreia nu îi pasă deloc de gura lumii sau de blitzurile paparazzilor! Poate tocmai de aceea, ori de câte ori iese în oraş, la o plimbare sau la cumpărături, ea nu îşi dă deloc interesul în privinţa felului în care arată!

De altfel, nu de puţine ori, fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă de fotografi nemachiată, în ipostaze pe care nicio vedetă nu şi-ar dori, cu cearcăne şi departe de imaginea de pe micul ecran! (incredibil, ce dur a fost criticată Andreea Raicu de Iulia Albu!)

Andreea Raicu, afectată de Sărbători! Cum s-a dus să ia cadouri

Aşa s-a întâmplat şi la finele anului 2018, atunci când Andreea Raicu s-a dus la mall împreună cu prietena ei, Malvina Cservenschi! Vedeta părea afectată în prag de Sărbători, căci, pe faţa ei se citea faptul că era mult prea obosită şi fără chef! Timp de două ore, a colindat magazinele, a achiziţionat tot ce îşi dorea, apoi, a plecat spre casă, liniştită, şi, probabil cu gândul că are nevoie de odihnă!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate