Paparazzi

Upsss!!! Andreea Raicu, mult prea obosită de Sărbători! Imagini sugestive cu fosta prezentatoare la mall, cu cearcăne şi fără pic de zâmbet pe faţă! Video exclusiv!

Andreea Raicu şi-a făcut cumpărăturile de Sărbători, împreună cu prietena ei, Malvina Cservenschi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Upsss!!! Andreea Raicu, mult prea obosită de Sărbători! Imagini sugestive cu fosta prezentatoare la mall, cu cearcăne şi fără pic de zâmbet pe faţă! Video exclusiv!icon photo

Andreea Raicu este o persoană căreia nu îi pasă deloc de gura lumii sau de blitzurile paparazzilor! Poate tocmai de aceea, ori de câte ori iese în oraş, la o plimbare sau la cumpărături, ea nu îşi dă deloc interesul în privinţa felului în care arată!

Upsss!!! Andreea Raicu, mult prea obosită de Sărbători! Imagini sugestive cu fosta prezentatoare la mall, cu cearcăne şi fără pic de zâmbet pe faţă! Video exclusiv!

De altfel, nu de puţine ori, fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă de fotografi nemachiată, în ipostaze pe care nicio vedetă nu şi-ar dori, cu cearcăne şi departe de imaginea de pe micul ecran! (incredibil, ce dur a fost criticată Andreea Raicu de Iulia Albu!)

Andreea Raicu, afectată de Sărbători! Cum s-a dus să ia cadouri

Aşa s-a întâmplat şi la finele anului 2018, atunci când Andreea Raicu s-a dus la mall împreună cu prietena ei, Malvina Cservenschi! Vedeta părea afectată în prag de Sărbători, căci, pe faţa ei se citea faptul că era mult prea obosită şi fără chef! Timp de două ore, a colindat magazinele, a achiziţionat tot ce îşi dorea, apoi, a plecat spre casă, liniştită, şi, probabil cu gândul că are nevoie de odihnă!

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune