Urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut! La 11 ani, Sonia şi-a făcut şuviţe afro şi s-a machiat strident: “Nu e OK să-ţi pui porcării pe faţă”

Fanii Soniei Cătinean au văzut că urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Pozele arată că urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut. Sonia Cătinean, al cărei nume de scenă este Cat Sonnya, i-a înfuriat pe admiratorii Denisei după ce a filmat câteva clipuri în care a copiat melodiile, cât şi stilul cântăreţei decedate în 2017. "Cânt piesele Denisei la cererea a mii de fani ai Denisei,  zilnic primesc sute de mesaje, iar ori de cate ori intru live cu fanii mei îmi cer Denisa!", a explicat Sonia. (citeşte cum se bat rudele Denisei pe averea acesteia)

Citeste si: Mama Denisei Manelista e în culmea fericirii: ”Suntem din nou bunici!” Fratele vitreg al cântăreței a devenit tată

Citeste si: Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie! Era să dea foc la casă pentru că dorea să se încălzească, iar când dădea gerul mânca ţurţurii de la acoperiş!

Citeste si: Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit Denisa Manelista! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut: "Nu o să ai niciodată vocea ei"

"Băi, profiţi de moartea unei mari cântăreţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu eşti nici măcar pe aproape aşa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără... Dacă vrei să te faci cunoscută fă-te cu imaginea ta şi melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!... Nu e bine ce faci...nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti încă un copil şi voce nu pot să zic că nu ai, doar că duci tonurile muzicale prea în jos şi asta nu se aude aşa bine. Aşa că nu o mai copia şi aluniţa aia nici nu stiu de ce ţi-ai făcut-o...”, au scris fanii Denisei pe contul Soniei.

fara descriere

Urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut: „Cam mult machiaj pentru vârsta ei"

De curând, urmaşa Denisei Manelista a ajuns de nerecunoscut. În ultima vreme, Sonia nu a mai cântat piese de-ale Denisei, iar acum şi-a anunţat fanii că pregăteşte lansarea unui videoclip. Pentru acesta, puştoiaca de 11 ani şi-a făcut şuviţe afro şi s-a machiat într-o nuanţă de argintiu, care se regăseşte şi pe buzele sale. „Cam mult machiaj pentru vârsta ei...prea devreme... dar nu e ok de la o vârstă aşa fragedă...să îţi pui porcării pe faţă...părerea mea”, a postat un fan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate