Văduva milionarului Nae Nicolae, super-sexy la plajă! Ioana a slăbit și arată spectaculos

Văduva lui Nae Nicolae ”înflorește” pe zi ce trece.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Ioana, văduva milionarului Nae Nicolae și-a făcut vacanța într-o țară exotică, ocazie cu care a postat câteva fotografii care au făcut deliciul prietenilor de pe rețelele de socializare. Femeia arată senzațional, mai ales că vine după aproape un an de antrenamente, perioadă în care a pierdut mai multe kilograme.

fara descriere

Ioana a postat fotografii pe plajă și în deșert, scoțându-și în evidență decolteul răvășitor. Atât femeile cât și bărbații au fost de acord că văduva arată foarte bine, în ciuda faptului că este mamă a trei copii.

fara descriere

Citeste si: Fiica milionarului spulberat de tren face senzaţie la plajă! Uite cum arată fata lui Nae Nicolae în costum de baie!

Citeste si: Tragedie la Buddhist. Patronul celui mai cunoscut sexy-club din România a murit subit. Decizia luată de fiul său

Citeste si: Nea Nae s-a trezit la 6 dimineața, ca în fiecare zi din ultimii 28 de ani. Ceva se schimbase fundamental însă în viața lui. Când l-a întrebat soția de ce s-a sculat atât de devreme, răspunsul lui a fost uluitor!

Ioana pare să fi depășit perioada extrem de complicată de după moartea soțului ei. Nae Nicolae a murit în anul 2013 într-un accident stupid de tren, după ce a încercat să forțeze cu mașina o barieră din zona Pipera. În momentul morții, afacerile lui Nicolae nu mergeau însă foarte bine, însă acesta avea de recuperat mulți bani de la parteneri. Aceștia însă au profitat de moartea milionarului și nu au mai returnat datoriile, lăsând-o pe soția acestuia într-o situație dificilă din punct de vedere financiar.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate