Paparazzi

Cum arată acum, la 58 de ani, prima iubită oficială a lui Ştefan Bănică Jr! Cristina Ţopescu e de nerecunoscut pe stradă VIDEO EXCLUSIV

Cristina Ţopescu a fost prima iubita oficială a lui Ştefan Bănică. Se întâmpla în anii 90.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Cum arată acum, la 58 de ani, prima iubită oficială a lui Ştefan Bănică Jr! Cristina Ţopescu e de nerecunoscut pe stradă VIDEO EXCLUSIVicon photo

Cristina Ţopescu era în anii '90 o tânără jurnalistă de televiziune, curtată de mulţi bărbaţi, iar Ştefan Bănică era idolul multor fete după rolurile din seria ”Liceenii”. Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică au avut o relaţie furtunoasă, pe marginea căreia s-a scris mult şi s-au speculat multe.

Anii au trecut, între timp Ştefan Bănică se află la al treilea mariaj şi aşteaptă , la 51 de ani, cel de-al treilea copil, de la actuala lui soţie, cântăreaţa Lavinia Pârva. Despre viaţa personală a Cristinei Ţopescu se ştiu însă mai puţine lucruri, jurnalista care acum este realizatoarea unei emisiuni de interviuri la un post de televiziune preferand tot timpul discretia.

Cum arată acum, la 58 de ani, prima iubită oficială a lui Ştefan Bănică Jr! Cristina Ţopescu e de nerecunoscut pe stradă VIDEO EXCLUSIV


De curând, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Cristina Ţopescu în mall, în timp ce se pregătea să intre la un film, alături de o prietenă. Îmbrăcată sport, cu o şapcă trasă pe ochi, şi complet nemachiată, Cristina Ţopescu era greu de recunoscut. Anul ce abia s-a încheiat a fost unul dificil pentru vedeta de 58 de ani, care a fost extrem de apropiată de tatăl său, Cristian Ţopescu, care a murit pe 15 mai.

Cum arată Cristina Ţopescu la 58 de ani! Mesaj de susţinere pentru Tudor Chirilă

În plus, în decembrie, Cristina Ţopescu mărturisea într-un mesaj de susţinere pentru Tudor Chirilă că ”are pe cineva bolnav acasă”.


”Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend, însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo… Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei, voi, bucureştenii de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm, om găsi pe cineva să ne înlocuiască dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!!! #multumescTudorChirila”, i-a transmis Cristina Ţopescu lui Tudor Chirilă, la jumătatea lui decembrie, după ce artistul protestase în Piaţa Victoriei, iar alături de el fusese o singură persoană.

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune