Cezar, noul intrat la Puterea Dragostei, tatuaj secret! Ce ascunde el sub tricou

Cezar este noul băiat intrat în casa de la Puterea Dragostei, iar mai multe fete l-au plăcut.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Cezar are 31 de ani și nu a vrut să spună dacă a și pus ochii pe vreo fată din casă. El i-a spus Ralucăi inițial că o place, apoi a declarat că a glumit. Ajuns în casa băieților, Cezar a mărturisit că e atras de Simina și de Andreea.

Cezar este din Brăila, dar acum locuiește în București, unde merge frecvent la sala de fitness. În afara pasiunii pentru sport, Cezar este fan tatuaje, corpul său fiind plin de astfel de desene, lucru sesizat imediat de fetele din casă.

Deși în Puterea Dragostei nu s-au văzut exact toate tatuajele, acestea fiind acoperite de tricou, Cezar are un desen care sigur le va intriga pe fete. Pe un umăr, Cezar are tatuat chipul unei femei extrem de frumoase. Oare să fie fosta lui iubită?

Citeste si: None de la Puterea Dragostei ascunde un secret? "Îl așteaptă soția acasă!" Imaginea care a stârnit mari controverse

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, ADEVĂRUL DESPRE PERIOADA ÎN CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! ”La divorț am rămas fără nimic, eram distrusă și disperată... și m-am apucat de videochat” Blonda face dezvăluiri exclusive din trecutul ei controversat

Cezar de la Puterea Dragostei, dezamăgit de fosta iubită?

Pe pagina lui de socializare, în mai multe postări de anul trecut, Cezar dă de înțeles că este dezamăgit și suferă din dragoste. Asta, deși înainte se pozase alături de o frumoasă femeie, lângă imaginea căreia pusese mai multe inimioare. În plus, există și un mesaj în care le spunea prietenilor că aceasta este viitoarea lui soție. Femeia frumoasă care pare a fi fosta iubită a lui Cezar ar putea să fie cea al cărei chip este tatuat pe brațul lui Cezar.

Citeste si: Detaliul pe care l-au sesizat fanii Ralucăi, concurenta de la ”Puterea Dragostei”: ”Ricardo nu a intrat pentru tine”

fara descriere

Andreea de la Puterea Dragostei își dorește o relație cu Cezar

Andreea a fost cea care l-a plăcut pe Cezar de cum acesta a intrat în casă. Asta deși, Bogdan, un alt concurent de la Puterea Dragostei, tot încearcă să se apropie de ea. Andreea le-a mărturisit fetelor că i-a plăcut foarte mult de Cezar, în special a atras-o privirea lui. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate