Valentina Pelinel, despre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel

Vedete

Valentina Pelinel rupe tăcerea despre fostele căsnicii ale lui Cristi Borcea! Ce a putut să spună despre primele două soții ale afaceristului: "Nu vreau să mă gândesc"

Vedeta a vorbit în direct despre fostele căsnicii ale actualului său partener.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit de două ori înainte de a o cunoaște pe Valentina Pelinel. Deși au trecut ani buni de la ambele divorțuri, afaceristul a rămas în relații bune cu fostele soții, Mihaela și Alina. Recent, în cadrul unui interviu difuzat la TV, Valentina Pelinel a făcut declarații surprinzătoare despre cele două mariaje ale partenerului său.

Citeste si: Cristian Boureanu, dezvăluiri nebănuite despre Valentina Pelinel și Borcea. Ce a recunoscut acum public?: ”Nevastă-sa se dă la mine”

Valentina Pelinel, despre fostele soții ale lui Cristi Borcea: "Eu cred că au avut o viață frumoasă"

Nu mai este deloc un secret faptul că fostele soții ale lui Cristi Borcea au o relație strânsă de prietenie cu bărbatul și chiar administrează împreună câteva dintre afacerile acestuia. Borcea a reușit, de-a lungul timpului, să-ți țină copiii uniți și să creeze o legătură cu totul specială între ei. Ajuns la a treia căsnicie, actuala lui parteneră pare să nu aibă nimic împotriva acestei situații.

Întrebată recent dacă se teme că mariajul ei s-ar putea sfârși în același mod ca cel al Mihaelei și al Alinei Vidican, blondina a făcut următoarele declarații: "Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vreau să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv."
, a spus Valentina Pelinel, în emisiunea amintită.

Valentina Pelinel rupe tăcerea despre mariajele eșuate ale lui Borcea

Valentina Pelinel

[Sursa foto: Captură video]

Valentina Pelinel nu se atinge de averea lui Cristi Borcea

Relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea a fost una destul de controversată, de-a lungul timpului. Blondina a fost acuzată în nenumărate rânduri că a format un cuplu cu afaceristul doar de dragul banilor, însă adevărul a ieșit abia acum la iveală. Soția fostului acționar de la Dinamo a dezvăluit că ea și partenerul ei au făcut separare de bunuri, înainte de a se căsători: "Noi avem separare de bunuri.

Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York.

Citeste si: Ce i-a cerut Cristi Borcea Valentinei Pelinel, după ce a ajuns la închisoare. Vedeta a fost nevoită să facă o alegere importantă: "Eu sunt extrem de calculată"

Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: 'Ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine, să te lupți'. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el l-am vrut.", a declarat Valentina Pelinel în cadrul podcastului prezentat de Ameri Nasrin.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

[Sursa foto: Facebook]