Veste bună pentru Eliza Iliescu! Ce se întâmplă acum la liceul unde învață fata celei mai bătrâne mame

Eliza Iliescu este elevă de liceu, a trecut în clasa a X-a, iar din ianuarie, fiica celei mai bătrâne mame are și buletin.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Eliza Iliescu este elevă la Liceul Dimitrie Paciurea din București, unde a ajuns în urma repartiției computerizate, nefiind însă una din școlile preferate de fiica celei mai bătrâne mame. Însă media obținută de Eliza la Evaluare Națională a făcut ca media finală de admitere să fie de 6,67, notă cu care a fost distribuită la liceul "Dimitrie Paciurea", profil Uman, la clasa de Filologie.

fara descriere

În ultimii ani, mediile de admitere la acest liceu au fost tot mai mici, astfel încât a fost multă vreme în top licee proaste din Capitală. Se pare însă că anul acesta, situația s-a schimbat. Dacă anul trecut, ultima medie de admitere a fost în jurul notei 6, anul acesta, la Filologie, ultima medie de admitere a fost 7,07, astfel liceul ocupând un loc mai bun în clasamentul colegiilor din București.

Citeste si: Cine este, de fapt, tatăl Elizei Iliescu! Ce știe fiica celei mai bătrâne mame din România despre el

Citeste si: Eliza Iliescu a apărut la biserică, alături de mama ei. Fata Adrianei Iliescu e acum o domnișoară în toată regula! Imagini exclusive

Citeste si: Câţi ani are de fapt Eliza Iliescu, deşi e elevă de liceu? Fata celei mai bătrâne mame a fost mereu cea mai mică de înălţime de la ea din clasă

fara descriere

Eliza Iliescu are buletin din ianuarie

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 67 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară. Eliza a fost școlăriță încă de la 5 ani, așa că abia în ianuarie, când era deja elevă în clasa a IX-a, fata a făcut 14 ani și a obținut buletinul atât de râvnit de toți adolescenții. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate