Veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep! Firma din cauza căreia a fost executat silit de Fisc a bifat cele mai mari pierderi şi datorii din ultimii 15 ani!

Datele finaciare arată că este o veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep, Stere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Este o veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. Chiar dacă fiica sa a ajuns la câştiguri de 30 de milioane de dolari din tenis, Stere Halep are probleme financiare. Vara trecută, presa a relatat că este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator. Fiscul constănţean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 38.068 de lei, fara TVA. (vezi cum arată vila din Constanţa a Simonei Halep)

Citeste si: Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea! Andrada Surdeanu a sărbătorit evenimentul cu tatăl care a bătut-o la un turneu de tenis! FOTO

Citeste si: Simona Halep le-a invitat la Paris pe colegele sale de liceu! Georgiana şi Ioana au fost cu Simona la Tour Eiffel!

Citeste si: Simona Halep a făcut aproape 2 milioane dolari în acest sezon!

Veste dramatică pentru tatăl Simonei Halep. ANAF a făcut un dosar de punere sub sechestru  

“Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova. La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”, a scris replicaonline.ro.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate