VIDEO | Bonă din Republica Moldova, sechestrată și lovită cu bestialitate de doi soți

Imagini șocante vin de la Suceava, unde o bonă din Republica Moldova a fost sechestrată și bătută cu bestialitate de doi soți, pe motiv că le-ar fi furat bijuterii de 3.000 de euro. Cei doi, ajutați de niște prieteni, au luat-o pe femeie de pe stradă, au lovit-o crunt, apoi au dus-o cu forța la o casă de amanet.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Imagini greu de privit au fost filmate în casa soților Clara și Eusebiu Borcoi, din Suceava. În ele se poate vedea cum bona suspectată că ar fi furat bijuterii în valoare de 3.000 de euro este lovită cu bestialitate și supusă unui fel de interogatoriu.

Femeia e pur și simplu strivită sub ploaia de pumni și palme, în timp ce agresoarea se învârtește în jurul ei și o lovește încontinuu. Bătaia este filmată de un al treilea personaj, care nu încearcă să intervină deloc.

Femeia bătută este fosta bonă a copilului, venită din Republica Moldova, iar soții Borcoi o suspectau că le-a furat bijuteriile și le-a dus la o casă de amanet.

Citeste si: VIDEO | Mama care își chinuia fetița o vrea înapoi acasă: „N-am bătut-o niciodată”

După dispariția bijuteriilor, cei doi au început s-o caute pe tânără prin oraș, au luat-o de pe stradă, ajutați de niște prieteni, și au sechestrat-o la ei în casă, unde au bătut-o până a spus, chipurile, unde a încercat să valorifice prada.

Doar că, la casa de amanet respectivă n-au găsit nici urmă de bijuterii, au mai bătut-o pe femeie o vreme apoi au lăsat-o liberă.

Bonă din Republica Moldova, sechestrată și lovită cu bestialitate de doi soți

Deși bărbatul și femeia au fost jefuiți de bijuterii care costă destul, specialiștii în drept atrag atenția că nu era cazul să o răpească și să o bată pe presupusa hoață.

Gabriel Pârlog, avocat: Nu este deloc corect. Daca cineva greseste, iti fura, isi greseste, ai calea judiciara. Daca a gresit si iti faci dreptate, esti infractor la randul tau.

Citeste si: Poliţiştii au deschis dosar penal după ce un bărbat a reclamat că a fost lovit de un şofer de taxi, în Capitală

Cei doi soți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar acum se află în arest la domiciliu și sunt cercetați sub control judiciar pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate