VIDEO | Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale: „Doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină”

Cel mai de temut criminal al ultimilor ani, Gheorghe Dincă, ar fi racolat femei prin anunțuri matrimoniale. Înainte să le răpească pe Luiza și pe Alexandra, a lipit prin Caracal anunțuri în care se recomandă ca om serios, aflat în căutarea femeii care să-i fie alături până la sfârșitul vieții. Anchetatorii au găsit afișele printre mormanele de gunoaie din casă. Urmariti un material marca Stirile Kanal D.

Autor: Dan Stancu


In articol:

"Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte”, a scris Gheorghe Dincă în afișele pe care le-ar fi distribuit în Caracal. În același anunț, cel suspectat că a ucis cu sânge rece, le pune femeilor interesate încă o condiție: "doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină".

Deși este căsătorit, Dincă se recomandă a fi bărbatul ideal, gata să-și ducă aleasa inimii în călătorii de vis prin țară. Cel mai probabil- dincolo de intențiile bune- se ascundeau însă altele, posibil criminale.

Citeste si: Imagini scandaloase din interiorul clubului Colectiv! Cum arată acum locul tragediei, după 4 ani

Gheorghe Dincă este singurul suspect în cazul celor mai șocante dispariții din ultimii 30 de ani, iar dovezile care îl incriminează continuă să apară chiar și după 3 luni de când a mărturisit că a luat două vieți. În casa din Caracal, anchetatorii au găsit zeci de astfel de anunțuri imprimate pe coli A4 și însoțite de un contact, conform Stirile Kanal D. 

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale

Câte femei au sunat la acel număr de telefon, nimeni nu știe deocamdată, dar e posibil ca metoda de racolare să nu fi dat rezultat din moment ce mai târziu le-a răpit pe Luiza și pe Alexandra.

Pe cea din urmă ar fi ținut-o într-o încăpere pe care a numit-o dormitor, dar care arăta mai degrabă ca un depozit plin de gunoaie.

În tot haosul de care s-a înconjurat, mintea i-a fost armă, iar acum ar încercă să o folosească împotriva celor care l-au încarcerat: potrivit unor zvonuri, li se plânge anchetatorilor că mâncarea pe care o primește în Arestul Central e prea acră și ar fi cerut să i se înlocuiască mai des cearșaful de pe pat.

Citeste si: Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră! Criminalul din Caracal face reclamații peste reclamații

Citeste si: Gheorghe Dincă, primele declarații de după gratii! Cui a mulțumit și ce mesaj a transmis familiilor Alexandrei și Luizei: „Nu am cuvinte suficiente”

În plus, nu-i plac colegii, ceilalți deținuți îl înjură și le-ar fi cerut anchetatorilor să ia măsuri împotriva lor.

Dacă nu ii fac pe plac, nu mai colaborează.

Avocatul lui Gheorghe Dinca infirmă însă speculațiile și spune că nu știe de clientul său că s-ar fi plâns.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce salariu are pompierul Orlando Șchiopu, cel care a înjurat victimele din Colectiv! Câți bani încasează bărbatul

Imagini scandaloase din interiorul clubului Colectiv! Cum arată acum locul tragediei, după 4 ani

S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies