Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră! Criminalul din Caracal face reclamații peste reclamații

Gheorghe Dincă nu este deloc mulțumit de condițiile de după gratii și se plânge de fiecare dată când are ocazia. Criminalul din Caracal nu ezită nici să depună reclamații în acest sens.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Într-una dintre cele ma inoi reclamații, Gheorghe Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție pe motiv că mâncarea pe care o primește în celulă este prea acră. Alte motive de nemulțumire de-a lungul timpului au fost că nu i se schimbă lenjeria de pat destul de des, că ceilalți deținuți îi vorbesc urât, că gardienii nu fac nimic în apărarea lui, relatează digi24.

Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor!

Gheorghe Dincă ar fi depus o plângere penală împotriva polițiștilor. Criminalul din Caracal îi acuză pe oamenii legii că l-ar fi bătut în închisoare.

„Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-şi doreşte sufletul lui Dincă, procurorii îi pun la dispoziţie... cu excepţia doamnei Hosu”, a răbufnit avocatul Tonel Pop, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

Citeste si: S-au găsit afișele prin care Gheorghe Dincă racola victime în Caracal: „Doresc să cunosc o fată serioasă să locuiască la mine și să ne...”

Citeste si: Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

fara descriere

Maimult, avocatul familiei Luizei Melencu este sigură că totul este o înscenare și că Gheoghe Dincă nu a fost bătut de polițiști.
„Am văzut tot ce înseamnă filmări, examinare la care a fost supus Dincă. Am văzut toate imaginile, de când a intrat în cabinetele medicale, când era dezbrăcat. Am văzut cu ochii mei, nu avea vânătăi, semne. Avea tupeu, minte! Acest Dincă făcea pe victima, era penibil când le explica medicilor. Dincă e boierul acestei anchete şi procurorii îi cântă în strună”, a mai spus avocatul Tonel Pop, la RTV.

Sursa foto: Inquam/Bogdan Dănescu

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate