VIDEO | Primele imagini din fața casei Cristinei Țopescu. Ce se întâmplă chiar în acest moment

În fața casei Cristinei Țopescu a început să forofotească de oameni și mașini care au blocat accesul pe stradă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

cristina topescu


In articol:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în această seară. Renumita jurnalista de televiziune, fiica lui Cristian Topescu, avea 59 de ani. Din primele informatii oferite de politisti, Cristina Topescu era moarta de mai mult timp.

Citeste si: Sanda Nicola, răvășită de moartea Cristinei Țopescu, a anunțat moartea a alți doi colegi! Toți trei s-au stins astăzi: "Doamne, te rog, odihnește-i"

Citeste si: Biografie Cristina Topescu - Cristina Topescu s-a iubit cu Stefan Banica Jr

Citeste si: Marea iubire a Cristinei Topescu a fost Stefan Banica Jr: ”M-am simtit foarte iubita, prea iubita”

 

Cine a fost Cristina Topescu

Cristina Topescu a fost absolventa a Facultatii de Limbi Straine, sectia engleza - italiana, din cadrul Universitatii Bucuresti. De mica, aflata in preajma marelui crainic Cristian Topescu, a fost atrasa de mirajul micului ecran, in perioada 1970 - 1979 aparand in nenumarate emisiuni pentru copii si tineret produse la TVR.

O vreme, dupa terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) si "Cinema". In plus, facea si traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video.

In vara anului 1989 a incercat sa ajunga clandestin in Germania (unde se afla mama sa, prima sotie a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsa la granita, astfel ca, mai multe luni le-a petrecut in penitenciar, fiind eliberata la inceputul lui 1990, cand democratia s-a instalat si in Romania.

A revenit in televiziune in 1991, la Pro Tv, la Antena 3, apoi La Prima Tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate