VIDEO| Un nou focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Suceava

Un nou focar de coronavirus a fost descoperit în judeţul Suceava. 72 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus la un cămin de bătrâni adiministrat de mânăstirea Bogdăneşti.

Distribuie pe:

Un nou focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Suceava
VIDEO| Un nou focar de coronavirus la un cămin de bătrâni din Suceava

Judetul Suceava se confrunta cu un nou focar de coronavirus izbucnit in Centrul Social Crestin Bogdanesti din comuna Rîșca. Situatia este cat se poate de ingrijoratoare deoarece mai bine de jumatate dintre persoanele internate in camin si o buna parte a ingrijitorilor au fost depistatati pozitiv cu Covid-19, inca de vineri. Este vorba despre 63 de batrani si de 9 angajati ai azilului.

Citeste si: Când am putea merge în concediu? Recomandările lui Raed Arafat

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Reprezentantii Prefecturii Suceava au vizitat centrul si spun ca varstnicii erau cazati in conditii de igiena satisfacatoare, existand posibilitati de izolare a pacientilor testati pozitiv. Totusi, pentru ca nu au putut fi instituite circuite separate s-a luat decizia internarii tuturor celor 73 de pacienti la Spitalul Judetean Suceava.

Citeste si: Tătaru: Ne aşteptăm pentru octombrie-decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus

In timpul verificarilor, mare parte din personalul centrului a fost surprins la lucru fara masti. Mai mult, in camin nu se gaseau substante biocide necesare igienizarii spațiilor, iar angajatii nu dispuneau de echipamente de protectie.

Judeţul Suceava este cel mai mare focar de coronavirus din România. Oraşul şi alte 8 comune sunt în continuare în carantină.

Citeste si: O fetiță de 12 ani, simptome neobișnuite de coronavirus: "A murit, apoi a reînviat"


Citește și:

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Care este diferența între vegan și vegetarian

Accident mortal în Dolj! O femeie a fost prinsă între portbagaj şi scaunul din faţă! Totul a fost filmat

Panică la o școală din Vaslui! Părinții au crezut că elevii sunt vaccinați împotriva coronavirusului fără să fie întrebați

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi furnici

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies