VIDEO | Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte: coafuri extravagante, broșe scumpe și o „salbă” de gafe memorabile

Şi-a început cariera de premier cu o necunoscută. „Ce o recomandă pentru funcția de prim-ministru?”. Au trecut ani şi mulţi încă nu au găsit răspusul la această intrebare. A trăit în umbra lui Liviu Dragnea, s-a bâlbâit şi a stâlcit multe cuvinte, în timp ce promitea poporului pensii şi salarii ca în afară. Rămăne o imagine marcantă a zilelor noastre care îşi propune de anul viitor să ne fie preşedinte.

Distribuie pe:

Autor: D.S.


In articol:

fara descriere

„Decat sa vorbesc prostii, mai bine sa am o hartiuta si sa spun lucruri corecte”, spunea Viorica Dancila.

Si asa avea sa fie. Premierul Dancila avea sa intre in istorie cu un discurs autoplagiat. Si cu toate gafele din lume, social-democratii au ridicat-o in slavi pe Viorica Dancila.

Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte

Originară din Roşiorii de Vede, Viorica Dăncilă a prins căderea comunismului ca profesoară la Liceul din Videle. În politică a intrat în 1996, odată cu înscrierea în PSD.

Dar in istorie o sa intre pentru coafurile extravagante, brosele scumpe si hainele de firma. Si, bineînteles, cu balbele.

Citeste si: Guvernul a căzut! Viorica Dăncilă pleacă de la Palatul Victoria

Citeste si: Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Citeste si: Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

Iar salba de inexactitati gramaticale, s-a impletit pe intreaga perioada petrecuta la Palatul Victoria. „Orice om se este teama de o plangere penala”, este doar una dintre ele.

Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte. Fără discurs în Israel

Iar Viorica Dancila mai intra in istorie cu ceva: cu rasul incofundabil care avea sa tina loc de discurs la intalnirea cu premierul Israelului.

Nici la Vatican nu a fost mai bine, dupa ce a aparut in presa din lumea larga pentru ca si-a pus poseta pe biroul Papei. Unde mai pui ca a vorbit jumatate romana, jumatate engleza.

Si chiar daca a plecat de la palatul Victoria, Viorica Dancila ne promite ca o sa ajunga prima femeie locatar la Cotroceni.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate