Viorel este hotărât să o recucerească pe Vulpița! De la amenințări, la declarații de dragoste, în direct: „Te iubesc până la moarte”

Viorel încearcă din răsputeri să se împace cu soția Vulpița, iar aceasta nici nu vrea să audă de el. După ce i-a refuzat florile și declarația de dragoste, bărbatul i-a făcut o declarație de dragoste în direct. Cum a reacționat femeia?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Viorel este hotărât să o recucerească pe Vulpița! De la amenințări, a trecut la declarații de dragoste, în direct: „Te iubesc până la moarte”
viorel


In articol:

După un întreg scandal care a izbucnit din cauza colaborării dintre Vulpița și Rafaelo, Viorel a încercat tot posibilul să își împace soția. A recurs la diverse gesturi pentru a o recuceri pe Veronica, dar toate au fost în zadar. Acesta s-a prezentat în fața soției cu flori și cu o scrisoare de dragoste, prin care îi cerea iertare pentru felul în care a reacționat în ultima perioadă.

Viorel, declarație de dragoste în direct pentru Vulpița

Dar, nu a reușit să o înduplece pe femeia din Blăgești, care i-a spus că nu vrea să mai audă de el. De la declarații de dragoste, Viorel a trecut la amenințări, iar ulterior, în platoul emisiunii, acesta a încercat din nou să îi spună Vulpiței cât de mult o iubește.

Citeste si: Dezvăluiri fără perdea! Cu câți bărbați a ajuns Andra în dormitor

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Vulpita, viata de lux dupa ce l-a parasit pe Viorel! Cum si-a petrecut seara este greu de imaginat

Citeste si: Imagini incredibile cu domeniul regesc al lui Nicolae Guță de la Petroșani! Curtea manelistului se întinde până la marginea pădurii! VIDEO

După ce Vulpița a decis să plece înapoi acasă, la Blagești, lucru care nu a fost posibil din cauza pandemiei de coronavirus, Viorel încearcă tot posibilul să o recucerească. 

Mirela Vaida l-a sfătuit pe bărbat, în direct, să își ceară scuze în fața soției sale, iar acesta i-a făcut o declarație de dragoste, spunându-i că s-a schimbat și că a devenit cu totul alt om.

”Veronica, de astăzi înainte promit că te voi iubi și promit că eu m-am schimbat cu totul. Dacă tu consideri altceva, eu zic că o să regreți, dar eu zic să nu dai cu piciorul că altul mai bun nu o să mai găsești și eu te iubesc până la moarte. Am jurat odată niște jurăminte și astea o să se respecte până la moarte. Veronica vei fi soția mea de acum înainte și te iubesc foarte mult. Te rog să accepți acest mesaj”, i-a spus Viorel soției sale. 

Pe Veronica, însă, nu ”a mișcat-o” deloc declarația lui Viorel, mai mult, aceasta a întors imediat privirea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador, adevărul despre zvonurile că urmează să devină tătic! Este Georgiana însărcinată?

ȘOC! Ce nu știe Vulpița despre Rafaelo! Ea a fost iubita lui secretă timp de doi ani!!! ”Am locuit împreună la Roman”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Mesajul viral al soțului Niculinei Stoican: ”Nu port mască pe față pentru că...”

Moartea fostului concurent de la ”Românii au talent”, învăluită în mister! Prietenii lui Cătălin nu cred în sinucidere: ”Ceva nu se leagă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies