Viorica Dăncilă a fost huiduită cu ”Demisia”, ”Huooo” și ”Analfabeții” în Gorj. Ultima oară a fost întâmpinată cu lumânări și coroane funerare

Viorica Dăncilă a fost huiduită în Gorj, la Novaci.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a fost huiduită în cursul zilei de duminică la Novaci, în județul Gorj, unde a participat la festivalul păstoresc ”Urcatul oilor la munte”.

Conform g4media.ro, zeci de persoane au scandat „Demisia”, ”Huooo” și ”Analfabeții”. Susținătorii acesteia au încercat, cumva, să ”acopere” cuvintele urâte cu aplauze. Viorica Dăncilă nu s-a prezentat la mitingul organizat de PSD la Târgoviște și nici la cel de la Iași, preferând să plece în Transilvania.

Mai mult decât atât, Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost huiduită vineri, în centrul Zalăului de un grup de protestatari: „Fără penali” şi „Ruşine să vă fie”.

Viorica Dăncilă a reacționat: „Într-o democraţie, protestele sunt normale, dar ele trebuie făcute într-un mod civilizat. Niciodată pe români nu i-au caracterizat violenţa verbală, jignirile, această dezbinare, această atitudine care efectiv nu cred că place cuiva. (…) Consider că soluţiile le putem găsi numai prin dialog, nu prin aceste manifestări care nu ne reprezintă ca români. (…) Efectiv nu cer nimic, decât au această dorinţă de a jigni, această dorinţă de a aduce dezbinare în societate. (…) Nu trebuie să mai vedem acest discurs bazat pe ură, în care încercăm să punem un scandal între cei în vârstă şi cei tineri. Eu cred că este loc pentru toată lumea şi că principalul nostru mesaj trebuie să fie de unitate”, a precizat premierul, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres.

Citeste si: Un concurent de la Insula tentațiilor a fost condamnat la un an de închisoare

Citeste si: Bărbat din Bistrița, găsit spânzurat în arestul Poliției! Cine era victima

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa Anei Maria? ”Fostule, te-ai combinat cu o urâtă ca să-ți țină de urât?”

Viorica Dăncilă a fost primită cu lumânări și coroane la spital

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut parte de o primire incredibilă la un spital din Târgu Mureș. În cadrul unei întâlniri electorale a Partidului Social Democrat organizată la Reghin, că a fost la Târgu Mureş, Viorica Dăncilă a fost primită cu lumânări și coroane funerare. Persoanele care au adus aceste lucruri sunt protestatari.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureş, n.r.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine.

Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a susţinut Viorica Dăncilă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P