Vlad Voiculescu, amenințat cu moartea: ”Mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult”

Fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, noi informații în încercarea lui de a lupta cu mafia din Sănătate!

Vlad Voiculescu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Vlad Voiculescu a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea pentru că a dus o luptă cu mafia. Fostul ministru a adus informații noi privind încercarea lui de a lupta cu mafia din Sănătate.

Citeste si: Ludovic Orban a spus ce crede despre acuzațiile făcute de Voiculescu privind raportarea greșită a deceselor COVID-19: ”Bate câmpii”

Fostul șef de la Sănătate a susținut că a fost amenințat cu moartea de multe ori, din motiv că a încercat să lupte cu corupția din sistemul sanitar.

Sunt un pic amărât, obosit, dar după ce voi dormi corespunzător o să văd pe mai departe.Dacă e un lucru pe care îl doresc cu orice preț e să fac ceva cu rost. Cam toată viața mea, în ultimii 12 ani, a fost focusată pe oamnii care aveau nevoie de ajutor, mai ales în domeniul sănătății.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Criza potențează mafia, mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize.

Oamenii cinstiți au avut cu greu acces. Foarte multe instituții sunt dominate de sinecuriști, care sunt acolo dintotdeuana și sunt mult prea multe carnete de partid”, a spus Voiculescu, la un post de televiziune.

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu[Sursa foto: MediaFax Foto]

Vlad Voiculescu, despre pandemia de coronavirus

Fostul ministru a vorbit despre mafia Sănătății, dar și de nivelul investițiilor făcute până acum. ”Ministerul Sănătății nu gestionează singur pandemia.

Pandemia trebuie gestionată din afara spitalului. Sistemul de sănătate gestionează ce nu s-a gesionat înainte, adică trage ponoasele. E ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cît eficient. Există o datorie dincolo de noi să ne bazăm deciziile de adevăr. Am indicații destul de clare că anumite cifre nu stau în picioare și trebuie verificate. Numărul morților din spitale sunt mai mari decât cele raportate.

Citeste si: Vlad Voiculescu vrea să se întoarcă la conducerea Ministerului Sănătății: „Sunt lucruri care trebuie terminate”

Nu de puţine ori, fie printr-o muncă neglijentă, fie prin metodologii proaste, datele pe care se bazau deciziile erau greşite. Cu stupoare ne-am dat seama, aproape în fiecare săptămână, că ceva este greşit: fie că indicatorii erau greşiţi, au fost mermeliţi în anumită perioadă ca să dea mai bine, fie mai târziu am văzut că inclusiv numărul de decese nu pare să fie raportat corect. Lucrurile astea trebuie reparate şi trebuie să fie reparate rapid.

Am primit mai multe amenințări cu moartea. Am avut SPP până acum trei zile. Pot să dau exemple de la București, ce s-a petrecut la Foișor. Managerul e din 1997. Doar dacă ne uităm la nivelul investițiilor, vedem doar cu o anumită culoare politică, roșie, cu acele investiții se puteau construi spitale noi. Acolo putem numi mafia din Sănătate”, a transmis Vlad Voiculescu, la Pro TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El a preluat o parte din atribuțiile ministrului interimar al Sănătății! A dat modelingul pe politică! Cine este, de fapt, Andrei Baciu

Florin Cîțu răspunde acuzațiilor lui Vlad Voiculescu, ministrul demis de la conducerea Ministerului Sănătății. „Eu fac reforme, nu doar declar că le fac!”

Marcel Ciolacu critică modul în care este condusă țara la momentul actual: „Pentru țară ce faceți, incompetenților?!”

Ion Țiriac, remarci la adresa Simonei Halep: „În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace”

L-au LICHIDAT pe loc! Toată Rusia este în DOLIU

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Obținerea permisului de conducere pentru persoanele sub vârsta de 18 ani. La ce categorii de autovehicule pot susține minorii examenul auto

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies