Vlad Voiculescu vrea să se întoarcă la conducerea Ministerului Sănătății: „Sunt lucruri care trebuie terminate”

Vlad Voiculescu a declarat că are proiecte neterminate la Ministrul Sănătății, motiv pentru care nu vede de ce nu s-ar întoarce.

vlad voiculescu
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății au generat o criză politică și conflicte în cadrul coaliției aflată la guvernare. În contextul în care susține că munc ape care a început-o la Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu susține că s-ar îtoarce în funcȚie dacă ar fi propus de către colegii săi.

Dacă Florin Cîțu nu ar mai fi premier, ci un alt liberal, iar colegii din USR-PLUS  l-ar propune la Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu a mărturisit că nu vede un motiv pentru care nu ar accepta această ofertă. „Nu văd niciun motiv pentru care nu, sunt lucruri care trebuie terminate”, a răspuns Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu susține că decizia lui Florin Cîțu de a îl demite din funcția de ministru al Sănătății a fost una nedreaptă.

„Haideți să spunem așa: nu e 'pe nedrept, spun dânșii', ci nimeni n-a argumentat care sunt motivele pentru care eu a trebuit să plec de la Ministerul Sănătății. Dacă mă întrebați dacă mi s-a părut drept, corect, ceea ce s-a întâmplat, vă spun cinstit că nu, nu mi s-a părut nici drept, nici corect”, a replicat Vlad Voiculescu. „Contează mai puțin ce mi se pare mie neapărat și contează mai puțin persoana mea și o spun cu toată onestitatea.

Nu spun că nu sunt dezamăgit la nivel personal, dar ceea ce mi se pare cu adevărat important este ca ce am început și ceea ce am făcut să fie continuat”, a adăugat Vlad Voiculescu, la un post de televiziune.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

florin cîtu
Vlad Voiculescu, atac dur la adresa lui Florin Cîțu [Sursa foto: Mediafax Foto/ Alexandru Dobre]

Vlad Voiculescu, acuzații grave la adresa lui Florin Cîțu

Vlad Voiculescu a făcut acuzații grave despre raportarea deceselor COVID, în cadrul unei conferințe de presă. El a menționat că există o diferență între cifrele raportate în platforma Coronaform și cifrele primite la Ministerul Sănătății.

Citeste si: Florin Cîțu răspunde acuzațiilor lui Vlad Voiculescu, ministrul demis de la conducerea Ministerului Sănătății. „Eu fac reforme, nu doar declar că le fac!”

„Îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă și funcția de prim-ministru, să revadă metodologia de raportare a deceselor Covid-19. Nu aș vrea să arunc numere, însă investigația noastră ne arată că există diferențe semnificative între cifrele raportate și cifrele reale.

Există o diferență între cifrele raportate în platforma Coronaform și cifrele primite de Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese și este o statistică care trebuie clarificată. De asemenea, dacă tot avem un ministru interimar care cunoaște situația de anul trecut, l-aș ruga să revadă situația de la Unifarm.

Anul trecut au primit 1,2 miliarde de euro și este unul dintre marile furturi, unul dintre marile jafuri din istoria României. Domnul ministru interimar trebuie să verifice această situație pentru că are mare legătură cu partidul care îl susține la guvernare”, a precizat fostul ministru al Sănătăţii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

El a preluat o parte din atribuțiile ministrului interimar al Sănătății! A dat modelingul pe politică! Cine este, de fapt, Andrei Baciu

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila, răspuns clar

Vlad Voiculescu, acuzații grave. Sugerează că morții de COVID sunt mai mulți decât în rapoarte

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Exclusiv. Drama a 20 de români, blocați într-un hotel. Riscă închisoarea dacă vor să plece

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies