Vloggerul Denis Petcu îl aruncă în aer pe Livian de la Puterea Dragostei! ”O să te învăț eu ce înseamnă Școala Vieții! Dacă erai la pușcărie...” De unde a început scandalul?

Vloggerul Denis Petcu i-a răspuns lui Livian de la Puterea Dragostei, după ce acesta l-a făcut ”escroc de doi bani”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Denis Petcu i-a răspuns în tremeni duri lui Livian, după ce acesta l-a acuzat că este ”un escroc de doi bani” și un ”mincinos” care înceracă să facă bani de pe urma lui și a Biancăi.

Petcu spune că este dreptul lui să-și spună părerea despre ceea ce vede la televizor și că nu face altceva față de Nelson, tatăl lui Livian, care el însuși face bani din Youtube dicutând despre relația fiului său cu Bianca.

fara descriere

”Acum, toți care fac vlogguri și își spun părerea despre tine, sunt escroci, vor să se ridice. Da mă, ne-am ridicat, avem vreo 7-8 palate de pe spatele tău.

Citeste si: „Beleaua” Corduneanu și-a învățat fiul să fie șmecher ca bombardierii! I-a pus micuțului Bebe teancuri uriașe de bancnote la urechi, în loc de telefon: „Alo, alo, nu prea e semnal!” FOTO

Citeste si: Împăcarea momentului în showbiz! Dovada că Anda Adam și soțul ei nu se gândesc la divorț

Citeste si: ”Escroc de doi bani”! Livian îl face ”țăndări” pe vloggerul Denis Petcu, după ce acesta a lansat zvonul că fiul lui Nelson a bătut-o pe Bianca!

Dar taică-tău nu mai e escroc că o face de dimineață până seara cum vrea el, din videochatistă n-o mai scoate? Lui nu-i spui că e escroc și că vrea să se ridice pe numele ei, că profită și chiar face bani pe numele ei?”, a spus denis Petcu într-un vlog pe contul lui de Youtube.

fara descriere

Denis Petcu duce provocarea și mai departe. El spune că dacă va fi selectat pentru sezonul 3 din ”Puterea Dragostei” și se va întâlni cu Livian în casă îi va preda acestuia o lecție pe care o s-o țină minte toată viața.  

”Dacă aș ajunge eu în sezonul 3 acolo, clar o să fii și tu în sezonul 3 acolo... Doamne, Doamne, de nu te fac de nici să mai vorșbești n-o să mai poți. Să-ți arăt eu ție ce înseamnă Școala Vieții și toate astea. Ai o hoție d-aia urâtă rău, că dacă ai fi fost la pușcărie te-ar fi bătut ăia de dimineață până seara”, a mai spus Denis Petcu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate