Vloggerul Selly dezvăluie suma incredibilă pe care a pierdut-o în pandemie! Un om obișnuit câștigă acești bani în 20 de ani

Vloggerul Selly a dezvăluit câți bani a pierdut trupa 5Gang în perioada pandemiei. Suma este una uriașă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Vloggerul Selly: 5Gang a pierdut 120.000 euro în 3 luni de pandemie. Vloggerul Selly a dezvăluit câți bani a pierdut trupa 5Gang în 3 luni de pandemie. Suma este una uriașă și este comparabil cu venitul unei persoane obișnuite în două decenii.

Selly: 5Gang a pierdut 120.000 euro în 3 luni de pandemie! Vloggerul are doar 19 ani

Vloggerul Selly: 5Gang a pierdut 120.000 euro în 3 luni de pandemie. Conform lui Selly, banii pierduți doar din concertele anulate sau amânate se ridică la 120.000 euro și asta doar în 3 luni de pandemie. La un calcul scurt, un angajat care câștigă 500 de euro pe lună ajunge la această sumă în 20 de ani. Selly are în acest moment 19 ani și se pregătește de bacalaureat.

”Nu am făcut un calcul, dar de mulți (bani, n.r.). Foarte, foarte mulți, pentru că s-au anulat foarte multe concerte în perioada asta. Din martie până acum era probabil cea mai bogată perioadă în concerte, atât evenimente private cât și evenimentele noastre din turneu, care, după cum știți, s-a amânat.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Nu știu exact cât vine pe fiecare eveniment, dar dacă e să fac acum o aproximare, cred că 5Gang a pierdut undeva la 120.000 euro în 3 luni, ceea ce e destul de mult.

Citeste si: Fiica Andreei Esca e insarcinata? Imaginile care o dau de gol pe Alexia Eram

Citeste si: Selly a rămas paralizat timp de o oră! Probleme grave de sănătate pentru cel mai tare vlogger din România! Ce i-au spus medicii?

Citeste si: Selly, cu mașina vandalizată și atacat cu făină! Vloggerul a luat foc: "Și eu am oameni pe care nu-i suport, dar...”

Vloggerul Selly: 5Gang a pierdut 120.000 euro în 3 luni de pandemie! Banii urmau să fie reinvestiți

Trebuie să rețineți că aici nu e vorba de banii noștri, e vorba de toți banii pe care îi generează evenimentele astea, banii cu care sunt plătiți tour-managerii, cu care este plătită prodcția show-ului, de la ecrane led la boxe și așa mai departe. Mai sunt banii cu care plătim casa de discuri, adică sunt foarte multe părți implicate în treaba asta, nu e vorba doar de noi aici.

N-am pierdut eu, pe persoană fizică banii ăștia, dar noi, ca entitate, ca 5Gang, cam atât am pierdut din concerte anulate. Nu-i nici o problemă, siguranța e pe primul loc, sănătatea e pe primul loc, nu asta ne interesează pe noi acum. Ne interesează când putem să defășurăm concerte în condiții de siguranță. Noi explorăm și opțiunea asta de drive-in, să facem niște conecrte în care să puteți veni cu mașinile și să stați să ne vedeți dar nu știu dacă o să facem treaba asta, cel mai probabil o să așteptăm până când o să putem desfășura concerte pe bune, în aer liber, cu public, exact ca înainte. Și atunci o să dăm drumul în forță la concerte”, a explicat Selly într-un vlog, în care explică că a pierdut 120.000 euro în 3 luni de panemie.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate