Selly, cel mai urmărit vlogger român, speriat de CORONAVIRUS. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Selly este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România și a făcut și el un video prin care le-a dat urmăritorilor lui câteva sfaturi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Selly este unul dintre cel mai iubit vlogger din România şi pentru că urmăritorii lui sunt în mare parte copii şi adolescenţi, s-a gândit să posteze un vlog în care să le dea câteva sfaturi despre noul tip de coronavirus. 

Citeste si: Mesajul secret transmis în cadrul PNL după ce Vergil Chițac a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus

Citeste si: Au murit două foste colege de salon ale tinerei din Hunedoara, infectată cu coronavirus. Care au fost motivele decesului

Selly şi-a început vloggul cu o melodie virală de pe Tik Tok, după care a trecut uşor uşor într-o zonă mai serioasă şi a explicat pe înţelesul tuturor de ce este bine să se stea în case. 

"Râd eu, dar nu este râsul meu. Treaba asta cu CORONAVIRUS este foarte serioasă. Am decis să fac un vlog serios în care să vorbesc cu voi despre treaba asta pentru că eu cred că suntem încă în punctul în care fiecare dintre noi poate să facă ceva, să fie responsabil, ca să poată să oprească sau să încetinească răspândirea virusului. Ăsta nu este un video în care îmi spun eu vreo părere despre coronavirus, ci vreau să vă spun doar nişte informaţii utile date de autorităţi, pe care poate că trebuie să vi le reamintească cineva. Cel mai important este să nu se panicăm. Nu trebuie nici să cădeţi în cealaltă extremă ăn care să luaţi totul în glumă şi să pară că e ceva super banal şi că nu o să se întâmple nimic. Adevărul este că virusul ăsta nu este o simplă răceală şi se transmite foarte uşor.", a spus Selly în vlogul său. 

fara descriere

Selly, cel mai urmărit vlogger român, speriat de CORONAVIRUS: "Nu mergeţi prin mall-uri"

Selly a abordat în vlogul său şi subiectul şcolilor închise şi i-a sfătuit pe adolescenţi să stea în casă, chiar dacă au "vacanţă". Selly s-a dat exemplu pe sine şi a spus că deşi este o fire energică nu a mai ieşit de trei zile din casă. Vloggerul a explicat că şi-a anulat un concert şi mai multe întâlniri din Bucureşti şi s-a retras în casa părinţilor săi. 

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, posibilă victimă a coronavirusului. Cum a reacţionat mama lui când i-a dat vestea

fara descriere

"Este foarte important de spus că s-au închis şcolile şi mulţi dintre voi vă bucuraţi, vreţi să vă relaxaţi, vreţi să ieşiţi cu prietenii să vă distraţi, dar ar fi mult mai înţelept să stăm în casă perioada asta şi să nu ieşim decât dacă e o urgenţă, dacă e ceva ce nu poate fi amânat. Nu mergeţi prin mall-uri, nu mergeţi prin locuri aglomerate, nu mergeţi cu autobuzul. Cel mai safe e să vă deplasaţi cu maşina personală dacă aveţi permis, dacă nu, măcar mergeţi cu taxiul. E un risc mai mic la care vă expuneţi.", a mai spus Selly. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate