Vulpița Veronica Stegaru a trecut la alt nivel! Și-a făcut vlog, dar toată lume râde de ea

Vulpița, așa cum o cunoaște lumea pe Veronica Stegaru, după ce s-a apucat de cântat, acum și-a făcut și vlog.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Vulpița este o artistă completă, după ce a devenit vedetă datorită emisiunii Acces direct. S-a apucat de cântat, iar cum melodiile ei au fost pe primele locuri pe Youtube, Vulpița a început să creadă în capacitățile sale de influencer. Așa că, de curând, Vulpița are și canal de Youtube, pe care l-a numit, ca orice vedetă, ”oficial”.

fara descriere

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel și a plecat la Blăgești! Ultima discuție dintre cei doi: „Adio! Am pe altcineva”

În ultima săptămână, Vulpița a postat pe canalul său de Youtube, 4 filmulețe, fiecare de câteva minute. Într-unul ne arată ce mănâncă, repetând de nenumărate ori același lucru, în altul se află în mașină în drum spre casă, iar în unul în lanul de porumb. Însă, Vulpița a făcut și un live pe care l-a pus pe Youtube. În filmul care durează aproape 4 minute, Vulpița probabil că și-a dorit să răspundă la întrebările fanilor, numai că ori nu a înțeles exact ce trebuie să facă, ori pentru că nu reușea să citească mesajele (Vezi AICI câte clase are Vulpița Veronica Stegaru), aceasta a stat aproape jumătate din timp fără să spună nimic. Într-un final, când s-a hotărât să vorbească, Vulpița a spus doar ”salut”, ”vă pup și eu”, ”mulțumesc”. Singura informație pe care a transmis-o la un moment dat a fost că nu știe unde e Viorel, apoi le-a spus ”pa, v-am pupat”, urmăritorilor ei.

Citeste si: Drama teribilă a primarului din Blăgești, localitatea natală a Vulpiței! Picioarele i-au fost sfârtecate

fara descriere

Deși, timp de aproape 4 minute, Vulpița Veronica mai mult tace, live-ul a fost urmărit de peste 14.000 de oameni, chiar dacă mulți dintre ei au râs de ea. ”În afară de salut mai știi ceva ?”, ”Învață să vorbești”, ”bini, bini, dar spune și alceva”, sunt câteva din comentariile postate de cei care au urmărit-o. De altfel, canalul de Youtube al Vulpiței Veronica Stegaru are, la ora actuală, peste 25.000 de abonați

Citeste si: S-a terminat cu Vulpița? Mirela Vaida a făcut anunțul: „Nu mai suport nici eu atâtea scandaluri”

Citeste si: Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina: „Să suni la ambulanță disperat și...”

fara descriere

Vulpița și-a făcut vlog. S-a văzut și asistentă tv

Vulpița s-a văzut și asistentă tv în locul lui Emily Burghelea. Așa că tânăra din Blăgești, venită la București după ce a spus că a fost violată de mai mulți consăteni, chiar crede că are talente de vedetă tv. E adevărat că melodiile sale cântate cu Rafaelo au milioane de vizualizări, dar Vulpița a crezut chiar că ar putea să fie asistenta Mirelei Vaida după demisia lui Emily Burghelea. Citeste continuarea AICI

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate