Fiica lui Aurelian Preda a slăbit enorm după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Anamaria Rosa, apariție șocantă la un show TV

Fiica lui Aurelian Presa a slăbit aproape 10 kilograme de la apariția scandalului sexual cu Nicușor Iordan.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, a avut prima apariție publică după scandalul cu Nicușor Iordan. Ea a filmat o emisiune pentru postul de televiziune Etno Tv în care apare total schimbată. Tânăra arată mult mai bine și a dat jos aproape zece kilograme față de toamna trecută, atunci când a apărut la televizor în contextul acuzațiilor de viol la adresa lui Nicușor Iordan.

fara descriere

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Anamaria Rosa şi-a tras antrenor personal de kempo! FOTO

Citeste si: Ce spune fata lui Aurelian Preda în mijlocul scandalului sexual cu Nicușor Iordan: ”Nu te preda niciodată!”

Citeste si: După scandalul sexual cu Nicușor Iordan, fata lui Aurelian Preda a rămas fără concerte

Anamaria Rosa își pregătește revenirea în lumea muzicală, conform unor surse apropiate tinerei. Aceasta și-a întrerupt total cariera după ce s-a certat cu Iordan și a plecat o perioadă în Italia, la mama ei. După ce s-a întors, ea s-a mutat singură în apartamentul pe care l-a moștenit de la tatăl ei. A trecut printr-o perioadă extrem de grea, a trebuit să se confrunte cu judecata publică legată de scandalul sexual, însă cu ajutorul unor prieteni pare că a început să iasă din această stare.

Nicușor Iordan prosperă

fara descriere

În tot acest timp, lui Nicușor Iordan lucrurile i s-au legat perfect. Scandalul nu l-a afectat aproape deloc pe plan profesional, ba chiar pare că mai mult l-a ajutat. El este chemat la evenimente în toată țara și aproape că nu mai face față cererilor de spectacole.

fara descriere

Momentan, despre dosarul penal legat legat de acuzațiile de viol, nu se mai știe nimic. Acesta se află în cercetare, la Parchet, iar procurorii trebuie să pună cap la cap dovezile adunate pentru a putea să dovedească vinovăția sau nevinovăția lui Nicușor Iordan. Un lucru este însă sigur: Ana Maria și Nicușor nu vor mai fi niciodată în relații bune, chiar dacă au fost oamenii pe care Aurelian Preda i-a iubit cel mai mult.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate